Ostalo > Sportski kutak
Operacija Island
Nyzvo:
tomečaka i benka sad u repku
ivano_007:
--- Citat: Nyzvo - 22 Listopad, 2013, 16:17:18 ---tomečaka i benka sad u repku
--- Kraj citata ---
Pogotovo Tomečaka. I onda Srna ode na krilo :icon_thumright:
Pletikosa-Tomečak, Lovren, Ćorluka, ?!- Srna, Kovačić, Modrić, Rakitić- Manđo, Benko
Vratit u reprezentaciju Petrića. Potrat Ademia, Pivarića, Strinića, Kalinića. Šimunić na klupu. Tako bi nekako moja postava izgledala. Ili ako ćemo s jednim napadačem onda još Kranjčara u vezu.
Nepotrebno je izmišljat toplu vodu odnosno komplicirat. Ti igrači bi iznijeli ovu utakmicu "bez problema".
eladio:
--- Citat: Grale - 22 Listopad, 2013, 11:44:28 ---
--- Citat: Peksy - 22 Listopad, 2013, 11:38:21 ---Dobijamo i tamo i vamo :)
--- Kraj citata ---
Tamo sigurno dobijamo, i to i igrom i rezultatom.
Pa ce se pisat hvalospjevi, pa ćemo kod kuće odigrat neku mršavu nulu i već ce se tjerat kovača van :icon_biggrin:
Živi bili pa vidjeli :)
--- Kraj citata ---
zanimljivo razmisljanje :toothy11:
Ps
ja bi se rješio i srne, lovren bi mozda ostao ali na klupi, ćorluka bi išao na klupu ili iza zamjene od srne :toothy11:..
i doveo bi neki manje poznat ali uigran tandem iz HNLa bar dva igrača u zadnjoj liniji koji se poznaju i igraju zajedno , da se tu malo sigurnosti dobije..
uf tek sam počeo, bolje da ušutim neću ni spominjat lijevi bok :toothy11:
Grale:
Sve je to divno i krasno, ali lijevog beka nemamo boljeg od strinića :toothy3:
I onda dok se djeca rode ljevaci(bilo rukom ili nogom), starci ih tjeraju da sve rade s desnom, a sve bi dal da sam bil ljevak dok sam nekad igral rukomet i nogomet :redface:
Il aj da imamo nekog dešnjaka da more tu poziciju odigrat (ko šimunić u najboljim danima, al za njega još dan danas nisam siguran dal je ljevak il dešnjak :icon_biggrin: ).
Lovren nema kaj tražit u repki, katastrofa od igrača, a čorluku treba malo angažirat.
eladio:
uopće se ne slažem s tim da nemamo boljeg lijevog beka..
možda nemamo vani u nekom poznatom klubu.. ili u dinamu.. ali ima i drugih mjesta gdje se može gledati.. :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju