Tehnički kutak > Garaža
Speedfight 2
MrSm0g:
pa ako ces farbati plastike sve onda izdvoji malo vremena i sredi i te sto su ostecene , da imas uredno uradjeno ... :)
Sto se tice crne boje nez.. svako ima neki svoj stil , mada opet mislim da je ljepse nabacit neke boje :D
na ovom mi prejebeno izgleda prednji dio http://i1.ytimg.com/vi/tat_mEXneO8/maxresdefault.jpg
shadow:
Da da to ce se sve kitati, smirglati...zelim da bude kako treba ili nikako.Je kako kome pogledaj medu mojim temama Šta sam htjeo napraviti sa starim sf, ali onda sam skuzio aj led svjetla i Undertail i tuning djelovi mogu proc al ja ovog sf necu vozit zauvijek.Kad tad ce otic al nmvz ni prvi ni zadnji.Ali bit ju u tome da kad ga obojad ti ga prilagodis sebi.Kasnije kad ga prodajes tom tipu kojem prodajes to nece nista znacit jer si ga prilagodio sebi.Takoder nece se svima ni svidat :toothy10:
nodius:
Imas polovni yasuni R u zg-u na zapadu jbt stanje vrhubsko ti ces lv kupovat :icon_scratch:
jos uzmes multivar i nastelas karb i dosta ti
MrSm0g:
Naravno , gledas da ga uradis da se tebi svidja al opet .. gledas i da to lici na nesto , da pokupis koji pogled djirom kroz grad... :D
Nego jesam li to ja jedini na forumu koji misli ostavit skut u porodicno nasljedje ? :toothy12: ..svi preprodaju , prevrcu :D
shadow:
--- Citat: nodius - 27 Listopad, 2013, 21:58:28 ---Imas polovni yasuni R u zg-u na zapadu jbt stanje vrhubsko ti ces lv kupovat :icon_scratch:
jos uzmes multivar i nastelas karb i dosta ti
--- Kraj citata ---
Daj javi na pp kolika je cjena?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju