Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner sp50-180
doctor speed:
pozdrav, evo vec godinu dana kako se lagano sastavlja jedan pristojan BB. dosta toga je uradjeno ostale su jos neke sitnice. sto se tice masine zamjenjeno je skoro sve od radilice, lezajeva,semeringa,vodene pumpe, remen vodene i uljne, valjcici, remen, karike, svjecica, ociscen karburator, dizna 86. sto se tice rama ostao je original ram od 50 kubika i nosac koji ne pravi nikakve problem sto se tice vibracija i sve je pet. sto se tice izgleda motora, plastike su bile skroz u banani sto se i vidi na slikama. ganjao sam taj fabricki izgled te mi fali jos par naljepnica, airbox i zadnji blatobran. te naravno promjeniti vilicu. sat je stavljen sa modela 2010. te mi treba digitalni puz. u sjediste je ugradjeno svjetlo i punjac za mobitel. ugradjen je i alarm te ksenoni dugo i kratko 6000k. skuter pali i vozi te nemam nikakvih zamjerki zasada. i da zamjenjeni su kada i rezervoar koji su stavljeni sa fxr-a zbog veceg prostora u sjedistu. takodjer novi akumulator 12V 14A zbog velikog broja elektronike. gume su prednja i zadnja mc29 stavljene prije 200tinjak kilometara. dosta price evo slike :icon_thumright:
sve je pocelo ovako
pa sredjene plastike
digitalni sat
u maju
nakon toga su naruceni novi bubrezi sa SC-a te pored toga mali milion sitnica, od sarafa, zmigavaca itd itd
na ljeto je bilo vozanja te je doslo do male nesrece, sreca samo plastike prednje
poslije toga uradjeno je jos dosta stvari evo slike
doctor speed:
te na kraju farbanje ponovno i sadasnji izgled
i ljepotan na jednom malo duzem vozanju od 250km
te na kraju skuter izgleda ovako s tim da se treba rijesiti jos par stvari i to je to
ja zadovoljan i vise od toga cak :headbang:
doctor speed:
evo i mali video
:headbang:
matrix123:
Extra skuter,puno predjenih kilometara ti zelim :)
Nincevic:
nešto šuška u mašini?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju