Tehnički kutak > Garaža

TGB Bullet rs50

<< < (13/32) > >>

KMet:
Bas mi se svida skut  :icon_thumright: ko da je danas kupljen  :notworthy:

mario1984:
Pa eto,skoro mu je godina dana. Imam pitanje za tebe zemo ( inace sam iz gs) a i za druge: Od kojih skutera pase CDI na moj skuter?

KMet:

--- Citat: mario1984 - 10 Srpanj, 2014, 21:15:28 ---Pa eto,skoro mu je godina dana. Imam pitanje za tebe zemo ( inace sam iz gs) a i za druge: Od kojih skutera pase CDI na moj skuter?

--- Kraj citata ---
Ja sam stavio Top performance crveni od aeroxice i puno je življi skuter s njim  :icon_thumright: pogledaj od walkaya projekt na forumu imas uglavnom sve sto te zanima ili od Giza on ti ima r50x.A vidim da si mi susjed  :laughing9: i kolko ide bullet?

mario1984:
Ma ide 65 po ravnom maximalno. A kako imam do posla 8 km i sve je glavnom cestom,htio bih da ide bolje. Neki dan smo kolega i ja isli u Korenicu ( 20 km udaljenosti) i on sa Peugeotom Trekerom kraj mene prakticki na pol gas. Uglavnom ide oko 75 i to je dovoljno.
Zemo, koliko tvoj Tgb ide nakon sto si stavio taj cdi?

KMet:
Kolko se sjecam cdi mi je dao dosta starta a brzina se povecala mozda za 1-2kmh al kad ides nizbrdo ništa ga ne koči jer nema vise te cdi blokade.Ja sam i nizbrdo i po ravnom isa 65 a kad maknes cdi uhvatis nekih 70-71kmh.Sad ti vidi dal ti se to isplati ja sam promjenio cdi stavio lakse rolice i kupio auspuh  i sad imam nekih 74kmh kad se sagnem po ravnom,nista bez polini sekundara namjeravam ga uzet dode 600kn i tek onda ce ic 80-85

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju