Tehnički kutak > Garaža

TGB Bullet rs50

<< < (8/32) > >>

Archer91:

--- Citat: anabellas - 16 Svibanj, 2014, 13:08:05 ---
--- Citat: mario1984 - 16 Svibanj, 2014, 12:40:10 ---E jbg onda. Dobro da nisam narucio cdi. Najbolje nis ne dirat

--- Kraj citata ---

ocito kratka getriba pa nemre tolko u krajnju , mozda i los variomat , i bez spuha :D ako ti vrijedi složi to
a ako imas u planu nesto jace vise se isplati pricekat  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

tgb ima kratku getribua variomat je br.1 kaj se tiče dugotrajnosti jer TGB je tvornica koja proizvodi prijenose za Piaggio, Gilleru, peugeot itd. na svakom zvonu je ugravirano TGB

anabellas:

--- Citat: Archer91 - 16 Svibanj, 2014, 19:18:07 ---
--- Citat: anabellas - 16 Svibanj, 2014, 13:08:05 ---
--- Citat: mario1984 - 16 Svibanj, 2014, 12:40:10 ---E jbg onda. Dobro da nisam narucio cdi. Najbolje nis ne dirat

--- Kraj citata ---

ocito kratka getriba pa nemre tolko u krajnju , mozda i los variomat , i bez spuha :D ako ti vrijedi složi to
a ako imas u planu nesto jace vise se isplati pricekat  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

tgb ima kratku getribua variomat je br.1 kaj se tiče dugotrajnosti jer TGB je tvornica koja proizvodi prijenose za Piaggio, Gilleru, peugeot itd. na svakom zvonu je ugravirano TGB

--- Kraj citata ---

đabe kaj je kvalitetan kad nije napravljen za vecu brzinu ,  tak je i moj sym bio hondina masina i dugo traje al serijala variomat na 69kmh stao   ;D

KMet:

--- Kraj citata ---
Kupi top performance CDI od aeroxice

podravec:
a koliko košta takav CDI?

jony b.:
....ja sam tu na forumu platio 100kn plus dostava.... r50x je u pitanju, i znaš što sam dobio? oko pol litre veču potrošnju, nizbrdo nema blokade, bolje ubzanje od početka do krajnje 63km/h po digitalcu.... ovo zadnje je možda i placebo.... bez sekundara ništ.... i podivlja ti obrtomjer....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju