Ostalo > Motocikli

Chopper odabir

<< < (4/4)

ivano_007:
Kymco Venox 250. Ja prezadovoljan. Od izgleda do voznih karakteristika motor je u tom cjenovnom rangu daleko najbolji. Polovni se nađe (čak mislim da se ovdje na forumu jedan prodavao za 13t kn) do te cifre koju si spomenuo. Potrošnja ne prelazi 4-5 litara sa normalnom vožnjom, znači laganini max brzina 100km/h.

cvele60:

--- Citat: ivano_007 - 20 Listopad, 2013, 15:54:51 ---Kymco Venox 250. Ja prezadovoljan. Od izgleda do voznih karakteristika motor je u tom cjenovnom rangu daleko najbolji. Polovni se nađe (čak mislim da se ovdje na forumu jedan prodavao za 13t kn) do te cifre koju si spomenuo. Potrošnja ne prelazi 4-5 litara sa normalnom vožnjom, znači laganini max brzina 100km/h.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: Stvarno dobro izgleda ...i zvuk je  ok obzirom na kubikazu...

Reponja:

--- Citat: ivano_007 - 20 Listopad, 2013, 15:54:51 ---... Potrošnja ne prelazi 4-5 litara sa normalnom vožnjom, znači laganini max brzina 100km/h.

--- Kraj citata ---

Otvorenom cestom (točnije - magistrala, smjer Rijeka - Vodice), putna brzina 80-90 potrošnja pada na 2.8-3.0 litre. Vidio svojim očima, u grupaciji smo imali 2 Venoxa, Aguilu, Lifana i moju Viragicu. Svi na 250 ccm. Naravno, pobjednik je bio moj sa 2.65l/100km, svjedoci vidjeli. Od Rijeke (točnije - Kraljevice) do pumpe nakon Masleničkog mosta, tankanje do vrha čepa ravnih 50kn. Tu potrošnju sam ostvario i tjedan prije, na putu za Bihać. Gradska vožnja vrti oko 3.5 litre, 4 ako ima vjetrobran, bisage i slične usporivače....
Max brzina cca 130km/h, i to znam jer smo se od Masleničkog mosta nekih 50ak km natjeravali po autoputu. Naravno, izgledali smo kao da stojimo, prestizali su nas sa barem 200 na tim ravnicama. Nije motor za autoput.

Naravno, pričam o održavanim motorima, ne o nekim fušerajima i kvarovima. Cijela ekipa smo sa CCF-a, išli na godišnje okupljanje. Slobodno baci oko, ima par tema o tome.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju