Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

forum.mojskuter.com

<< < (5/9) > >>

andy:
Radi  :headbang:

danc00:

--- Citat: 3alfa3 - 18 Listopad, 2013, 15:25:35 ---
--- Citat: federation-servers - 18 Listopad, 2013, 12:50:40 ---Mislim da Vi po tom pitanju ne mozete ništa napraviti. Potrebno je u samom korisničkom dijelu http://www.tapatalk.com gdje je forum registriran promijeniti adresu samog foruma. Pokušavam stupiti u kontakt sa gosp. "eladio"

--- Kraj citata ---

Tako nekako je i meni palo na pamet

--- Kraj citata ---

Koji taptalk imaš? Ja sam kupil obični vrziju za 0,99$(davno), i nedavno se je apdejtala na neku noviju i od onda mi niš nije radilo, svi forumu su mi bili vidljivi ali kad sam htio odgovore pisat stalno se app rušila...

To mi je dokuchilo i kupio sam pro verziju(opet 0,99$),  i sad je sve ok, čak mi i settings radi! Dal si ti imal takvih problema? Ili bilo tko, tko koristi TT?,

3alfa3:

--- Citat: eladio - 18 Listopad, 2013, 21:58:46 ---tapatalk sad radi ili?  :redface:

--- Kraj citata ---

:)

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

3alfa3:

--- Citat: danc00 - 18 Listopad, 2013, 23:40:25 ---
--- Citat: 3alfa3 - 18 Listopad, 2013, 15:25:35 ---
--- Citat: federation-servers - 18 Listopad, 2013, 12:50:40 ---Mislim da Vi po tom pitanju ne mozete ništa napraviti. Potrebno je u samom korisničkom dijelu http://www.tapatalk.com gdje je forum registriran promijeniti adresu samog foruma. Pokušavam stupiti u kontakt sa gosp. "eladio"

--- Kraj citata ---

Tako nekako je i meni palo na pamet

--- Kraj citata ---

Koji taptalk imaš? Ja sam kupil obični vrziju za 0,99$(davno), i nedavno se je apdejtala na neku noviju i od onda mi niš nije radilo, svi forumu su mi bili vidljivi ali kad sam htio odgovore pisat stalno se app rušila...

To mi je dokuchilo i kupio sam pro verziju(opet 0,99$),  i sad je sve ok, čak mi i settings radi! Dal si ti imal takvih problema? Ili bilo tko, tko koristi TT?,

--- Kraj citata ---

imam verziju 2.4.12 i sve radi kak treba

Peksy:
Meni neradi -.-

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju