Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
forum.mojskuter.com
andy:
Radi :headbang:
danc00:
--- Citat: 3alfa3 - 18 Listopad, 2013, 15:25:35 ---
--- Citat: federation-servers - 18 Listopad, 2013, 12:50:40 ---Mislim da Vi po tom pitanju ne mozete ništa napraviti. Potrebno je u samom korisničkom dijelu http://www.tapatalk.com gdje je forum registriran promijeniti adresu samog foruma. Pokušavam stupiti u kontakt sa gosp. "eladio"
--- Kraj citata ---
Tako nekako je i meni palo na pamet
--- Kraj citata ---
Koji taptalk imaš? Ja sam kupil obični vrziju za 0,99$(davno), i nedavno se je apdejtala na neku noviju i od onda mi niš nije radilo, svi forumu su mi bili vidljivi ali kad sam htio odgovore pisat stalno se app rušila...
To mi je dokuchilo i kupio sam pro verziju(opet 0,99$), i sad je sve ok, čak mi i settings radi! Dal si ti imal takvih problema? Ili bilo tko, tko koristi TT?,
3alfa3:
--- Citat: eladio - 18 Listopad, 2013, 21:58:46 ---tapatalk sad radi ili? :redface:
--- Kraj citata ---
:)
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
3alfa3:
--- Citat: danc00 - 18 Listopad, 2013, 23:40:25 ---
--- Citat: 3alfa3 - 18 Listopad, 2013, 15:25:35 ---
--- Citat: federation-servers - 18 Listopad, 2013, 12:50:40 ---Mislim da Vi po tom pitanju ne mozete ništa napraviti. Potrebno je u samom korisničkom dijelu http://www.tapatalk.com gdje je forum registriran promijeniti adresu samog foruma. Pokušavam stupiti u kontakt sa gosp. "eladio"
--- Kraj citata ---
Tako nekako je i meni palo na pamet
--- Kraj citata ---
Koji taptalk imaš? Ja sam kupil obični vrziju za 0,99$(davno), i nedavno se je apdejtala na neku noviju i od onda mi niš nije radilo, svi forumu su mi bili vidljivi ali kad sam htio odgovore pisat stalno se app rušila...
To mi je dokuchilo i kupio sam pro verziju(opet 0,99$), i sad je sve ok, čak mi i settings radi! Dal si ti imal takvih problema? Ili bilo tko, tko koristi TT?,
--- Kraj citata ---
imam verziju 2.4.12 i sve radi kak treba
Peksy:
Meni neradi -.-
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju