Ostalo > Svijet računala i mobitela

vodafone homebox!!!

<< < (2/13) > >>

enigma:

--- Citat: mrcina - 29 Studeni, 2006, 20:55:36 ---smeče,je da po stanu nemaš žica ali ti je brzina katastrofalna.uzmi vodatelovu ponudu triple play tv,telefon,internet za manje novaca.

--- Kraj citata ---

zar nije brzina 384 kbit/sec? ..to je po meni dovoljno za surfanje, nemam namjeru skidat ništa...

kakva je to vodatelova ponuda i za koliko para? ...za tv mi ne treba....imaju li šta za net samo? ću malo prosurfat njihovim stranicama....hvala na preporuci... :dontknow:

roby44:
ovako.........
HB je prvenstveno namjenjen jeftinijem razgovoru. UMTS signal imaju svi glavni gradovi i tamo je moguce koristiti internet bez problema.
ako ga trebas samo za net onda nemoj uzimat jer je brzina 386 kbit/s, znaci da zamjenjuje nekakav ISDN pristup.
i nemojte se sad hvatat na gluposti jer se taj 1GB prometa nudi besplatno, zato ovi komentari "sranje" su suvisni.

roby44:
za to sto tebi treba ce bit dovoljan, ali nije za nekakv teski dawnload itd...
provjeri dal imas UMTS na svom podrucju.

eladio:
ma maxadsl imas opet na nekoj akciji !!

iako ga ja nebi uzimao vec bi se raspitao o ovome sto mrcina govori!!  :laughing7:

roby44:
ja sam htio taj vodatel piknut, al to se sve popne na stronomske cifre, ne isplati se osim ako ne koristis puno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju