Ostalo > Svijet računala i mobitela
vodafone homebox!!!
enigma:
ma zvao sam i kažu da je sve super, nego po njihovoj karti pokrivenost je odlična, međutim to u praksi nije tako, jer imam frenda koji živi kvart pored mene isto mu govore da je super signal međutim njemu totalna banana, spaja ga preko gprs-a..tj. sporo...zato pitam... :binkybaby:
evo dodano u profil.. :icon_thumright:
roby44:
tesko je to rec. mjerenja se rade vani a to je tako osijetljiv signal da ga u prostoriji vise nema, ili u jednoj sobi ima a u drugoj nema... zato imas probni rok od 5 dana, pa ako ti ne odgovara vratis!
enigma:
da, ja sam dosta nisko, čak mi i na vip-u slab signal :redface:
skuterica:
Moj frend je iznajmio stančić u centru Splita, 5 puta su mu dolazili popravljat homebox, čačkali, mijenjali uređaj i na kraju je sve vratio jer mu nikako nije funkcionirao mail i internet. :'(
roby44:
to ne moze bit tocno jer se HB ne popravlja :icon_tongue:
ako nesto ne radi odma dobivas zamjenski, nema popravka jer se ne moze popravit.
problemi nastaju sa spajanjem WLANom, vecina ljudi to ne zna a htjeli bi sve bezicno i na kraju sj.. uređaj i zovu razno razne "strucnjake" da im to sloze.
na starom HB cesto puca veza kad je signal slab, al novi radi puno bolje i brzina je puno veca nego na bilo cemu drugom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju