Ostalo > Svijet računala i mobitela

vodafone homebox!!!

<< < (4/13) > >>

roby44:
misljenja su svakakva, neko je nevjerojatno zadovoljan a neko ni malo...  :dontknow:
al ovo je ocito na ne moze napisat neko normalan, sve i da je tako kako pise stvarno trebas bit pacijent da ides napravit stranicu,ovako detaljno, bez mogucnosti komentiranja, a to je najbitnije, misljenje sirokog kruga ljudi.

eladio:
meni je frend dosta zadovoljan  :dontknow:

ja vise naginjem mrcininom rjesenju , to je buducnost  :toothy3:

roby44:
ma daj, WI-FI je buducnost, kod nas ga jos nema u komercijalnoj upotrebi. kad ces se ti moc spojit na net bez problema i gdje god se nalazis.
vani je to vec normalna stvar, tamo je to rasprostranjeno skoro ko GSM.

rogi:
T-com sprema ovakve cijene :
Start paket bi trebao biti 5GB - 1Mbit/s za 99kn, a flat bi trebao pojeftiniti na 138kn za 1Mbit/s
Stvar se kreće jer se uvodi ADSL2 idućeg ljeta i uvode triplay , isto od sredine ljeta izgledi su da maknu preplatu i naplaćuju samo promet . Živi bili pa vidjeli.
Činjenica je samo jedna - konkurencija radi i ako se žele zadržati potrošači neke stvari se moraju mijenjati.
Homebox je dobra stvar , ali preskupa - to će vrijeme pokazati , a znam dečke koji su vraćali aparate , jer to nije radilo . Sve je u tome na kojem si području.
Raspitajte se o Amisovoj ponudi !!!

Tommek:

--- Citat: rogi - 01 Prosinac, 2006, 14:49:38 ---T-com sprema ovakve cijene :
Start paket bi trebao biti 5GB - 1Mbit/s za 99kn, a flat bi trebao pojeftiniti na 138kn za 1Mbit/s
Stvar se kreće jer se uvodi ADSL2 idućeg ljeta i uvode triplay , isto od sredine ljeta izgledi su da maknu preplatu i naplaćuju samo promet . Živi bili pa vidjeli.
Činjenica je samo jedna - konkurencija radi i ako se žele zadržati potrošači neke stvari se moraju mijenjati.
Homebox je dobra stvar , ali preskupa - to će vrijeme pokazati , a znam dečke koji su vraćali aparate , jer to nije radilo . Sve je u tome na kojem si području.
Raspitajte se o Amisovoj ponudi !!!

jep 5gb 99kn ...(sad mi je 1gb 99kn)
mislim da chu na flat...pa che mi jedini problem biti malo mjesta na hardu (tj svima)
250gb (hmm bar jedan terabyte:-))
a kad se samo sjetim onih 512mb za 99kn (a josh wishe kad su starci platili prije koju godinu dvije prikljuchak 500kn)
uf sve ide dolje ;D

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju