Ostalo > Motocikli

..koji je idealan motor za uzet nakon skutera

<< < (19/48) > >>

filiplatinovicz:

--- Citat: 1VAN - 04 Srpanj, 2006, 20:22:13 ---a jesti spameri...lol...filip je očito htio bit največi postonoša...e pa nek bude,,,,...meni to netreba...jadno mi je to!!!ne dobijem od toga kruha...idem ja rađe nešt radit za lovu!

--- Kraj citata ---

uh, jadno je i meni... a samo sam Te htio na kratko vrijeme lišiti jada i natjerati Te da malo spamaš 1vane.  :toothy9:
krasno Ti to ide! pravi si majstor! baš mi je žao što si, eto, socijalno ugrožen pa ne stigneš! sretan Ti rad!  :glasses9: :drunken_smilie: :headbang:

1VAN:
sorry na offtopic

ah jebiga posao je posao...zadnje vrijeme ga ima dosta...što na svojem forumu--..što u šravom životu a ne u virtualnom...itd....

zato možeš i sam skužit da sam podbacio zadnje vrijeme inače mi niko nebi ulovio sigurno...pogle samo kolko na svojem forumu imam postova :toothy9:

filiplatinovicz:
krajnje je vrijeme da prospamam i kod Tebe  :toothy12:

1VAN:
e i ja mislim...pa dobrodošao si....a za šečer na kraju,,,imamo i jednu žensku članicu :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

ali i slikice  :laughing7: :laughing7: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

mrva:

--- Citat: corky - 01 Srpanj, 2006, 12:23:56 ---mrva  ne bi se baš složija sa tebom ...
ovde govorimo o prtelazu sa skutera na motor znači ima neki kapital a to je skuter. skutr košta ko srednji motor, to znači kad proda skuter svaki od njih može sebi priuštiti jedan venoks (polovan) kojem je cijena između 2000 i 3000 E sa ti motorom mogu ici gdje ih je volja putna brzina mu je nekih 12o-130 km/h , s time da sa istim nemoš palit gumu ici u bok i ludovat kako na zadnje tako na prednje kolo. U svakom slučaju ovaj motor treba koristiti godinu - dvije pa tek onda uzeti nešto jače. U nijednom slučaju nespada ona tvrdanja ko će čekati godinu dvije jer što je to spram cijelog života.
Ujedno velika je greška što mislite da će vam se nesreća dogoditi odmah po nabavci motora . Statistički nesreće se događaju otprilike sa godinu dana .....tada se većina vozaća opusti dobije kritično samopouzdanje a za nesreću treba samo djelič sekunde.

Svakako svima onima koji su na dva kotača treba barem duplo sreće i božje providnosti da prežive sadašnju prometnu đunglu nego ostalim smrtnicima 

--- Kraj citata ---

Slusaj stari prd... sa skuteron o 50ccm se moze palit guma i vozit na zadjem kolu!Ako si ti dosa do motora zato sta ti je uletila prilika i dobija si dobar motor nemora znacit da svi imaju srice,a ka sta si sam reka vozaci nastradaju kad se opuste za volanom pogotovo na jacim zvjerima di su ubrzanja od 3.3-4s do 100km/h,a tvoj savjet je sad vozite nesto staro sta nemaveze sa snagom motora koja pise u papirima jer je skoro propuva,pa kupite zivotinju sa direktnim ubrizgavanjem i air boxom koji razija do 180ks jer ako vec moras nastradat u te dvi godine ucini to sa stilom!
Opet ponavljam da ljudi tribaju znat svoje granice u voznji!Ti si mene napa prije misec-dva da kako ono vozin kraj merkatora sa ladnin gumama da cu proklizat!E o tome ti prican jer znan s kolko se moze proc kad su gume ugrijane i kad nisu!Iskustvo ide s godinama ali pre krarko i pre brzo se zivi da bi se cekalo!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju