Ostalo > Motocikli
..koji je idealan motor za uzet nakon skutera
Genesis051:
Pod "kraće izlete" nisam podrazumijevao relaciju Zg-Zd (i obratno), ali i to je lako izvedivo... (i) ja imam 125-icu, pa sam s njom bio "u jednom dahu" (čitaj: danu) do Splita i natrag, do Zg i natrag.... mislim, zbog 125-ice... toj mašini tolika kilometraža nije problem...
Lav:
Daklem ovako , da se nadovezem , i ja sam presao na motore , mjenjo sam runnera za apriliu rs 125 otvorena verzija 35 konja kao sto svi znate kljuc za kljuc, aprilia je 2002 godina , super stanje jedino je treba regat , to cu ovih dana nakon sitnih kvarova , curilo gorivo iz frgazera ,-plovak je bio krivac rjesio to promjenio svjecicu, ocistio filter zraka koji je bio katastrofalno zmazan, i sad motor radi ko sat , nadam se da ce tak i ostati , i to mi je prvi motor na brzine i odmah sam ga skuzio, prije tog sam sam na kratko vozio od frenda tomos sm 125 i tak mogu nju preporucit .
Genesis051:
otvorena sa 25 "konja"... ;D :icon_thumright: :icon_thumright: :frajer: :frajer:
Genesis051:
Uusss, 35... tiskarska greška, sorry...
Genesis051:
--- Citat: Doomsday - 09 Studeni, 2007, 08:09:23 ---...koji je idealan motor za uzet nakon skutera...?
...onaj za koji imaš love... :zubo:
--- Kraj citata ---
Moje je skromno mišljenje, da je ovo najbliže istini, čak s prijedlogom, da se "u takvim uvjetima" može onda i pravilno "napredovati" : uzeti 2 godine 125-icu, pa 2-3 godine (npr.) 250 ccm (a zavisi i od snage motora), pa (tek) tada nešto oko 600 ccm i/ili slične kubikaže...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju