Ostalo > Motocikli
..koji je idealan motor za uzet nakon skutera
X-Thug:
posudit od dobrog frenda rs 50 pa posli toga nesto od 125/250
Genesis051:
--- Citat: Yamaha_spy - 26 Rujan, 2007, 22:55:40 ---
Motori su motori, to je jako i nemaš kaj dirat. Uzasno je brzo i serjski, ali skuter uzmes neki 50ccm,125ccm,ili180ccm i onda to slažeš. Skuter je za mene vreca bez dna.
Veci je gušt kupiti slabije pa da je jace nego odma nesto jako i onda se samo vozis. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Onda si ti mehaničar-streetfighter... ti bi se utrkivao...
mnjaaaa... ja se ne razumijem u mehaniku :dontknow:
Ja bi da se vozim...vozim...vozim...vozim... :happy3: :happy8: :happy3: :frajer: :biker:
(shvatio si, zar ne... a i svi ostali :laughing7: )
::Maxter:::
--- Citat: SF2osk - 27 Rujan, 2007, 23:59:41 ---imam ja jednog legu neznamo se nesto narocito dobro ali stari mu je veca budala od njega kojemu djep nema dna....
decko imao skuter i vozikao se on tako kojih 5-6 mjeseci ..i decko htio nesto vece predlozio starom da mu kupi apriliu rs 125 ..rekao mu stari da ce kupit ..kad ono stari kupio z750 i decko naucio vozit sve super tata se smjeska ...i eno neki dan zakacio nekog stojadina prepolovio ga napola..jedva osto ziv..po mome je najbolje kupiti nesto slabo do 125 ccm na brzine pa nek se uci..ali 750 ccm nakon skuter ... :nono:
--- Kraj citata ---
Sve je to OK, ali to ovisi od covjeka do covjeka.. Ovisi kakvo ko ima strpljenje i zelju da ne "stisne" motor do daske dok da 1000% ne upozna.. A i nekim ljudima brzina i nije bitna, meni je bitnije "krstarenje" po cesti, tak da neke zelje za - cim jace i brze to bolje - nemam :)
Genesis051:
Neki dan bacio pogled...
Kad bolje razmislim :icon_scratch: ... dođe mi da se zamislim... ::)
Nije to tako loša stvar (za mene, za jedno, 10-ak godina :laughing7: , kad se noge već budu teško spuštale, pri zaustavljanju na semaforu)...
650 ccm, a do nekih godina bez "prikolice", priključio bi je kasnije, glavno da je "pri ruci" (pri nozi)....
;D :icon_biggrin: ;D :happy3: :frajer:
Genesis051:
Kolikih li samo prednosti: blažena količina prtljage, ili izostanak potrebe za šatorom, znam kratko je, ali suho i čisto, za odspavat malo u nuždi... vidio sam neki dan i neki motor sa (bočnom) prikolicom, koja je znatno ljepše dizajnirana (ova podsjeća na lijes), ali uz malo airbrusha... dalo bi se malo života ukupnom dojmu...
Ali kao ideja, (bočna prikolica) uopće nije loše :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Naravno, sve to skupa će pričekat (no... kad se sjetim, da sam to isto izjavljival i za Runnera)... :happy3: ;D :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju