Ostalo > Motocikli
..koji je idealan motor za uzet nakon skutera
1VAN:
i tenk??? ;D
filiplatinovicz:
izvrstan odabir :icon_thumright:
Gladiator:
Ako se nema nikakvog iskustva sa mjenjacem onda bi bilo najbolje uzet neku 125-icu, a za one iskusnije er-6 ili kle 500. Naravno za pocetak.
filiplatinovicz:
danas ima stvarno krasnih skutera raznih koncepcija, veličina i namjena... praktični su i jednostavni. stoga mi se nekako i dalje čini da je nakon skutera pravim skuterašima logičan odabir opet neki jači skuter... ili eventualno choper? Barem za mene. Na svaki način, motor je ipak drukčiji... tako da oni koji voze skuter samo zato jer im je motor u tom trenutku iz nekog razloga nedostupan, valjda jedva čekaju da se dokopaju bilo kakvog motora..... :dontknow:
Gladiator:
--- Citat: filiplatinovicz - 20 Lipanj, 2006, 01:21:27 ---danas ima stvarno krasnih skutera raznih koncepcija, veličina i namjena... praktični su i jednostavni. stoga mi se nekako i dalje čini da je nakon skutera pravim skuterašima logičan odabir opet neki jači skuter... ili eventualno choper? Barem za mene. Na svaki način, motor je ipak drukčiji... tako da oni koji voze skuter samo zato jer im je motor u tom trenutku iz nekog razloga nedostupan, valjda jedva čekaju da se dokopaju bilo kakvog motora..... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Istina... skoro pa da se prepoznajem u textu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju