Ostalo > Motocikli

..koji je idealan motor za uzet nakon skutera

<< < (30/48) > >>

Doomsday:
Je, lipo ti File govori, bar 500 kubika... Tako'š bar nešto naučit o jačin motorima... A koristi kočnicu u glavi... Ona će ti uvik tribat...
Ako ti nije Kawa ER5 napeta, iako je moš dobit sa sicon visine 750mm, tu ti je i Suza GS 500...
Znan, nisu choperi, ni ne liče na custom, ali kako ti je to samo jedna stepenica, strpi se par godina... Svi kažu da su te mašine begginer-friendly...
Za njih uzmeš generičke tube nosače i bisage te generički vjetrobran, šta ih posli moš pribacit na neki malo jači choper, najbolje od GIVI-ja...
I ja se sve više mislin, upoznat bikersku ekipu, nać nekog poštenog i dobrog meštra, i kupit 500-ticu polovnu, pa prodat nakon par godina...
Pa ako ta šema bude funkcionirala, možda bi se moglo nać posli i neki choper ili custom od priko 1000 kubika, sa remenim prenoson, polovni, očuvan, za kojeg bi ima poštenog i dobrog servisera, pribacija vjetrobran i bisage, i vozija do daljnjega...
To šta si vozija par godina nešto od 500 kubika šta mu je cruising brzina 130-140 na sat će ti dat sigurnost posli za uzet neku zvir od priko 1000 kubika... Nemoraš je ludo vozit, al ćeš bar znat da znaš otprilike kako...
Mene puca i ovako nešto novo, jednog dana nakon ER5, ako ne uboden neki polovni choper...

Niskoturažna mašina, nema previše konja, ali je ipak 'muscle bike' i nije preskupa...  :icon_thumright:

Genesis051:
Hvala (obojici) ...  :icon_thumright: 
Sad je sve to samo u glavi, vidjet ću...
Svakako su apetiti porasli, i sa 50 ccm ne mogu na ture "van gradskih zidina"...
Žena neće da sjedne sa mnom na skut, pa sam ju pitao ako bi sjela na "pravi" motor... Vjerovatno neće, ali smatra da je to još "daleko", pa može odgađat odgovor (makar bi ju ja rado poveo, što ima veze, neće ju pojest ekipa koju (i) ja prvi  (i svaki sljedeći) put sretnem...
Vjerojatno će dobit infarkt kad to "nešto" dovedem pred garažu, pa ću biti odgovoran za "ubojstvo iz nehata"...
Zato o tome stalno doma komentiram: kad kupim motor ovamo, kad odem s motorom onamo...  da se psihički pripremi  :laughing7:
Jer...
Kad ekipa bude pozvala... ja idem...išla ona il' ne išla !!!  :frajer:

r.e.!:
Meni moja uvijek prijeti razvodom braka. U svakom slučaju sam na dobitku. I kako mislim uzeti još jedni Vespu, u svakom slučaju biti ću na dobitku. Vespu imam, imati ću još jednu a i riješiti ću se žene :toothy9: :toothy9:

Mr J:

--- Citat: r.e.! - 02 Prosinac, 2006, 18:59:25 ---Meni moja uvijek prijeti razvodom braka. U svakom slučaju sam na dobitku. I kako mislim uzeti još jedni Vespu, u svakom slučaju biti ću na dobitku. Vespu imam, imati ću još jednu a i riješiti ću se žene :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---
Ali ti punica ostaje!!!  :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:

r.e.!:
jedan udarac-dvije muhe...ode žena ode i punica :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju