Ostalo > Motocikli

..koji je idealan motor za uzet nakon skutera

<< < (24/48) > >>

r.e.!:
Sve mi se čini da ću uz vespu (ne nakon) opet uzeti vespu :laughing7: :laughing7:
Možda bude GT 200 ili GTS 250 ali vespa je vespa makar i sa variomatom :toothy11:
Mada mi nekako vespa bez mjenjača zvuči čudno, ali možda se nađe netko tko će i na ove moderne uratke uspjeti ugraditi mjenjač :toothy10: :toothy10:

Doomsday:
I nakon vespe, vespa...  :laughing7:

homer_simpson:

--- Citat: r.e.! - 05 Rujan, 2006, 08:31:14 ---Potpuno se slažem sa tobom. Mladi gledaju isključivo R-ove, za veliku većinu njih drugi motori ne postoje. Mada i velika većina njih jedva može izvući 50-ak % od mogućnosti motora. Malo divljanja ravnim dijelom ceste, po prilici bez kacige, da se vidi o kome je riječ, i to je to. Takvi se ne usuđuju otići na stazu jer su valjda svjesni da tamo nemaju što tražiti a i nitko ih tamo ne gleda. Jer, kada bi odvozili 10-ak krugova po Grobniku, vidjeli bi koliko su loši a i ne bi im padalo napamet divljanje po cesti. Većina takvih, nakon javnih nastupa, zasiti se motora i oni za njih postaju prošlost. Rijetko da ti neiživljeni dečkići nastave voziti...što opet, naravno, nije pravilo.
A opet, svatko ima pravo na svoje gušte...i ludorije...pod uvjetom da ne ugrožava druge.

--- Kraj citata ---

a gušti su gušti... Meni je san, da nakon što položim vozački, i malo kasnije kad ću smjet vozit jači motor, r6  :laughing1:, ili nešto tipa z750, jer meni je ležajka čisto gušt, kad vidim kako se da vozit s tim kad se nauči... A Što se tiče viraga :D, to je zakon, ima mi ga otac u garaži, evo ispod mene je :icon_tongue:, 535 :icon_thumright: ko bog

r.e.!:
Virago je motorić i pol :icon_thumright:

homer_simpson:
znam, a i vozio sam ga, :icon_biggrin:, da ovu 535...Jako ljepo, samo, mislim da nema motora koji se više zašprica u vožnji nego viraga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju