Općenito > Propisi

zabrana otuđenje pitanje

(1/2) > >>

robertsostaric:
dakle dobio sam poziv da se javim u heinzlovu radi upisa u  prometnu knjižicu zabranu otuđenja radi duga za porez kako mi rekli pa pitam što to znači i da li to znači da ću ostati bez skutera ili što? ili da ga ne mogu prodati, da li ga mogu odjaviti po isteku registracije i zatim prodati ono da mi netko objasni

3alfa3:
Znaci da ga neces moc prodat

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

robertsostaric:
a da li ga mogu odjaviti i prijaviti ga ponovno na drugo ime

3alfa3:

--- Citat: robertsostaric - 12 Listopad, 2013, 17:00:40 ---a da li ga mogu odjaviti i prijaviti ga ponovno na drugo ime

--- Kraj citata ---

Odjavit mozes, al regat na nekog drugog ne jer bi to znacilo promjenu vlasnika

daRio:

--- Citat: robertsostaric - 12 Listopad, 2013, 17:00:40 ---a da li ga mogu odjaviti i prijaviti ga ponovno na drugo ime

--- Kraj citata ---

Koje god pitanje postaviš odgovor u ovom trenutku je.....ne.
Samo napravi ono što te traže,javi se sa prometnom i knjižicom vozila.
Zbog poreznog duga Min.Financ. tj njihova produžena ruka Porezna Uprava su blokirale svu tvoju imovinu,pokretnu i nepokretnu.
Sada češ dobiti rješenje o poreznom dugu i rok u kojem ga moraš podmiriti ,u protivnom skuter će ti biti oduzet i prodan na dražbi u svrhu naplate duga.
Ako podmiriš dug ,Porezna će ti dati potvrdu da si ga podmirio i sa njim češ opet na policiju da ti izdaju nove dokumente gdje neće biti zabrane otuđenja.
Ne razmišljaj o nikakvim izmotavanja jer je u sistemu tvoj skuter već pod zabranom i nikakve ideje tipa odjava,prebacivanje nečeš moći napraviti,postupak je pokrenut i radije se potrudi da ga što prije okončeš u tvoju korist a jedini način je platiti dug.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju