Ostalo > Svijet računala i mobitela

Laptop do 4000kn

<< < (3/4) > >>

eladio:
u pravilu je nadoplata oko 300kn, ali to je nesto sto ti ne bih znao reci napamet kad je lenovo u pitanju.. osobno mislim da ti to ni nije nuzno, a ako i zelis nadoplatiti, onda to ucinis zadnji mjesec.. to je u biti ionako produzenje i moze se odraditi i kasnije, ne nuzno prilikom kupnje  :toothy11:

eladio:

--- Citat: Pulss - 10 Listopad, 2013, 23:35:23 ---
--- Citat: luka.ck - 10 Listopad, 2013, 22:27:20 ---Pa taj acer ima 500GB memorije a asus 1000GB (1TB). to je velika razlika.

Ja bi onda uzeo rade  lenovo kojeg je eladio predlozio.

--- Kraj citata ---
Da da, hardisk je najbitniji dio laptopa  :toothy12: Hiti se na pleca :omfg:

@eladio .. i taj je super, ja se nebi mislia  ;D  al kaze andy da mu je barem i3 proc, a nije bas da se amd moze mjeric sa intelom

--- Kraj citata ---

hdd pogotovo a i ram su lako dogradivi kad je laptop u pitanju..
si siguran ovo za proc?  :icon_biggrin:
evo jedna gruba usporedba svih proceva : http://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php , ovaj amd ispada brzi  :icon_biggrin:
AMD A8-5557M APU   2846(veće bolje)   497(manje bolje)
Intel Core i3-3217U @ 1.80GHz   2267   618

..iako ako se bude surfalo na tom laptopu je ionako svejedno, bitno je da radi stabilno i trajno.. intelov i3 ce biti stedljiv , hladan, dovoljno brz, a pod rukom kad osjetite metalno kuciste lenova, to je veliki plus  :redface: :toothy11:

luka.ck:

--- Citat: Pulss - 10 Listopad, 2013, 23:35:23 ---
--- Citat: luka.ck - 10 Listopad, 2013, 22:27:20 ---Pa taj acer ima 500GB memorije a asus 1000GB (1TB). to je velika razlika.

Ja bi onda uzeo rade  lenovo kojeg je eladio predlozio.

--- Kraj citata ---
Da da, hardisk je najbitniji dio laptopa  :toothy12: Hiti se na pleca :omfg:

@eladio .. i taj je super, ja se nebi mislia  ;D  al kaze andy da mu je barem i3 proc, a nije bas da se amd moze mjeric sa intelom

--- Kraj citata ---

Jel sam ja gdje napisao da je hdd najbitniji dio laptopa? :angry7:

Ja sam samo htio pomoci. e sad ak ga muci tih par stotina kuna kaj bu imal boljeg laptopa, onda nek uzme ovoga sa manje memorije .

Pulss:
@eladio, mislia san na ovaj i5 iz onoga acera sta san linka.. ovaj- http://ark.intel.com/products/72056

Ma nece pogrijesit ni sa jednim ni sa drugim, ja koji god pc san uzima uzea san amd proc, al eto sad bi uzea intela za promjenu

eladio:

--- Citat: Pulss - 11 Listopad, 2013, 20:20:13 ---@eladio, mislia san na ovaj i5 iz onoga acera sta san linka.. ovaj- http://ark.intel.com/products/72056

Ma nece pogrijesit ni sa jednim ni sa drugim, ja koji god pc san uzima uzea san amd proc, al eto sad bi uzea intela za promjenu

--- Kraj citata ---

je i proc i nvidia grafika - dakle komponente su nesto jace,

ali klasa tog modela je niza , to je osnovna (pocetna) aspire serija ..zato sam i rekao, postoji i V5 serija od acera , kao i ovo je ideapad serija lenova  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju