Ostalo > Svijet računala i mobitela
PS 3
Jurich:
Vidim da cijena tog kita je 40 dolara tako da nije bas isplatljivo se zajebavati
Jeli mozda ko zna kad je rlod da li je ista stvar kao i ylod?
E i procita san da se neisplati popravljati odredene modele ps3 sa ylodom, sad ako je to istina o kojim se modelima radi?
Ako netko zna za neki dobar servis.playstationa u st neka napise koji i gdje se nalazi
balicdim:
ima neka fora sa ylod ili sa rlod, nisam siguran koji je u pitanju da se ubaci neki disk i da se instalira nešto pa to bude riješeno
ovo za 40$ je u kompletu sa fenom što ti je možda nepotrebno ako već imaš koji doma
a ovo je kit iz engleske i cijena je sasvim ok
http://www.ebay.com/itm/PS3-REPAIR-KIT-YLOD-SHIMS-GOLD-THERMAL-COMPOUND-AND-CD-GUIDE-/300982596870?pt=UK_VG_Replacement_Parts_Tools&hash=item4613f5f506#ht_3998wt_756
Jurich:
Ovo je vec puno bolje
Cita sam da se znazna ps3 pregrijavati nakon stavljanja novog softvera
balicdim:
kao i sve ostalo, sve ti je pitanje onoga koji daje sw tj sony-ja kako ga napravi, bilo je kad se na 3.40 ili čak i serija prije pregrijavao da ga nisam smio upalit da radi više od sat sat i pol
a ovo što si čitao da se neki kvare više neki manje.....
to ti je isto kao da si polomio nogu i na googlu ideš čitat o tome što se događa tijelu nakon prijeloma i saznaš da ćeš za 3 dana umrijet :toothy3:
Jurich:
Ok jos.me samo zanima da.li pasu laser i maticna sa fat modela na slim i obrnuto
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju