Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini 4race2 na serijalu

<< < (3/4) > >>

ivanm:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Listopad, 2013, 16:23:16 ---
--- Citat: Ceki21 - 10 Listopad, 2013, 15:56:19 ---razlika nardo - 4race ?

--- Kraj citata ---

Nardo vrti nesto vise i za due+ je radjen. 4race je radjen za Corsa kit (nesto tipa malossi mhr replika)

--- Kraj citata ---

polini corsa se sa forraceom službeno vrti na 11500 okr a mhr replica radi sa yasuni r na 10500... to je ipak malo više od "nešto tipa mhr replica"  :icon_thumright:

SF2 Freak:
Mislam da je to previše taj polini. To je midrace spuh ali kolko vidim čujem mogao bi ti i base 70 kod sebe nabaciti pa bi ćak onda i uspio zavrtiti taj spuh.

Grale:

--- Citat: SF2 Freak - 10 Listopad, 2013, 23:05:25 ---Mislam da je to previše taj polini. To je midrace spuh ali kolko vidim čujem mogao bi ti i base 70 kod sebe nabaciti pa bi ćak onda i uspio zavrtiti taj spuh.

--- Kraj citata ---
Taman da stavi i base 800 kubika, kakve veze ima za zavrtit taj spuh, ako cilindar nije rađen za te okretaje.
A zavrtet ga more s bilo čim, taman i onaj rms-ov blu lajn il kak se već zove, stavi lagane rolice i evo ga u iberturaži.
Bitno je uskladit cilindar i auspuh koji imaju moment u sličnom rasponu okretaja.
A dr.evo i slični iz base klase su po okretajima ko i serijski cilindar, tak da ni s njim nebi imal smisla taj 4race.

Iwo SR Tuono:
DENI GA GORE  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Ja imam superrace koji je doduse slabiji ali isto trazi okretaje, da ti pravo kazem nrg se vrti na 10800-11000 na pocetku i kasnije padne na 10200 s tim da ima odziv i nema nikakvih rupa a nemam ni multivar cak. Karb 17.5 i dizna 72 i to je to  :toothy3:

balicdim:

--- Citat: Grale - 10 Listopad, 2013, 12:30:54 ---Daleko je 4race od replike.
Replika je obični base, 4race je već midrace spuh, a nema niti homologaciju.

--- Kraj citata ---

pišem što sam pročitao, a koliko vidim ima e-normu (4 race i 4race3 nemaju) i nije "for race only"

da nebi bilo zabune, preko ovoga sam se bazirao
http://www.sip-scootershop.com/en/products/racing+exhaust+polini+for+race_p2000231

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju