Tehnički kutak > Tuning skutera

pomagajte molim vas hiitnnnoooo!!!!!!!!!

<< < (13/14) > >>

dhorvat:

--- Citat: VideRR - 08 Kolovoz, 2008, 00:24:35 ---sad kad promjenim kumplug onda cu vidit oce li mi ic ista bolje a trebalo bi naravno!!!!!!!!!!!!!!

a onda kad zariba cu stavi kit

--- Kraj citata ---

kit bez fergazera je nula bodova, isto tako kit bez auspuha je nula bodova, obavezno mijenjanje ležajeva radilice, ili ak stavljaš due+ ili neš jače trebaš bolju radilicu. Serijski variomat nije dobar za kit, znači i on novi. Najjeftinije kaj možeš proć sa dijelovim ti je 3500 kn ako sve novo uzimaš. Plus montaža... i štelanje (rolice i fergazer). Tu računicu znam malo bolje nego ono kaj si pital za serijske karike i ostalo...  :icon_tongue:

dhorvat:

--- Citat: VideRR - 08 Kolovoz, 2008, 00:27:00 ---sta je sve tocno slozeno u kutiji i bi li prodo

--- Kraj citata ---

To mi pošalji u PM. Ipak oglasi bi ovdje bili totalno offtopic  :toothy9:

VideRR:
ja znam da je meni motor iso ko lud dok se nije sjebalo kvacilo

dhorvat:

--- Citat: VideRR - 08 Kolovoz, 2008, 00:35:22 ---ja znam da je meni motor iso ko lud dok se nije sjebalo kvacilo

--- Kraj citata ---

Ja neznam koji vrag je u tom minarelliju, i meni je isto išel ko lud i to na dan kad je zacvikal. Dal je to slučajno ili...? Nije bilo tog speed fight-a dvojke koja je u dobrom stanju a da ju nisam opral na krajnjoj. Ubrzanje je bilo isto. I dođem doma i cvik!

VideRR:
a nemam pojma nadam se da nece zaribat barem jos neko vrijeme

koliku tocno tebi ima krajnju brzinu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju