Tehnički kutak > Styling skutera

Kako da spustim prvi kraj na roxu?

<< < (4/7) > >>

PROOF:
ja bi to napravil samo radi stylinga ali ako kazete da je sugavo onda nista..jbg...

3alfa3:

--- Citat: PROOF - 08 Kolovoz, 2008, 11:34:13 ---ja bi to napravil samo radi stylinga ali ako kazete da je sugavo onda nista..jbg...

--- Kraj citata ---

Ne da je sugavo, nego opasno. Pa kaj kad na cesti pogodis rupu sa 60+ km/h, a nemas naprijed amortizaciju?

mhr-team:
nemoj to radit, to ti nije kako bih rekao za cestovnu uporabu, to ti je vise za staylnig natjecanja... a ti profići koji idu na ta natjecanja voze svoje pile jako malo, gotovo nikako....
nisam zagledao u tvom projektu dali imas distancer zadnjeg amortizera, ako nemas stavi, i samim tim ce ti prednji kraj izgledati kao malo nizi...

PROOF:

--- Citat: mhr-team - 08 Kolovoz, 2008, 12:02:35 ---nemoj to radit, to ti nije kako bih rekao za cestovnu uporabu, to ti je vise za staylnig natjecanja... a ti profići koji idu na ta natjecanja voze svoje pile jako malo, gotovo nikako....
nisam zagledao u tvom projektu dali imas distancer zadnjeg amortizera, ako nemas stavi, i samim tim ce ti prednji kraj izgledati kao malo nizi...

--- Kraj citata ---
sad sam narucil prek haca distancer..onaj str8 5 cm....

3alfa3:

--- Citat: PROOF - 08 Kolovoz, 2008, 12:57:49 ---
--- Citat: mhr-team - 08 Kolovoz, 2008, 12:02:35 ---nisam zagledao u tvom projektu dali imas distancer zadnjeg amortizera, ako nemas stavi, i samim tim ce ti prednji kraj izgledati kao malo nizi...

--- Kraj citata ---
sad sam narucil prek haca distancer..onaj str8 5 cm....

--- Kraj citata ---

Ti distaceri su veliko zlo.
Problem je sto sklop amortizer/feder vise nije opterecen samo u smjeru svog hoda. Za lagane voznje po dobrim cestama je to beznacajan problem, ali dugotrajna voznja po HR cestama...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju