Tehnički kutak > Garaža
180 SP ==> 180 Sp Rockstar replica
igor.sb:
ulje u getribu 0,8-0,9dcl
sretno s projektom :icon_thumright:
Jole.ri:
--- Citat: only_aprilia - 11 Listopad, 2013, 13:29:46 ---Treba mi jos jedna informacija , znaci zanima me ako stavin siri unutarnji promjer criva ulja (od uljne do karburatora ) , oce li sto smetati uljnoj pumpi oce li moci tirati ulje kroz crivo kako triba. I tocna informacija kolicine ulja u prjenosu.
--- Kraj citata ---
od uljne na karburator,ako je sira ne vidim zasto bi joj bio problem to tjerat?
promjer cijevi je odredjen izlazom iz pumpe,problem bi mozda bio da je uza..al to nema smisla.
nego jedino da ti ne ispadne s pumpe il karba ako je sira,najbolje da stavis orginal promjer koji je.
only_aprilia:
Ostavljen je serijski promjer , ulje u prjenosu zamjenjeno , zamjenjena criva od goriva i vakuma. Hvala vam na informacijama.
Danas je u planu napravit sklopku za ventilator hladnjaka , te trazenje mjesta di cu sklopku staviti.
I trazenje rjesenja kako se rijesiti pregrijavanja prjenosa , mislia san ubaciti neki mali ventilator od laptopa , i cjev onu serijsku od prijenosa jos produziti prema naprid i bolji kut napravit da uvik dolazi svjezi zrak pa da ga ventilator ubacuje u deklo , te staviti neku sklopku da ga mogu palit kad hocu.
Jole.ri:
te kemije s ventilatorom su ti nepotrebne,ostavi sve kako je org. tako je najbolje.
nikakvi ventilatori od kompa i sta ti ja znam sta.
3alfa3:
--- Citat: Jole.rijeka - 12 Listopad, 2013, 13:33:16 ---te kemije s ventilatorom su ti nepotrebne,ostavi sve kako je org. tako je najbolje.
nikakvi ventilatori od kompa i sta ti ja znam sta.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju