Tehnički kutak > Garaža
180 SP ==> 180 Sp Rockstar replica
dzeba:
Imas onu mjericu na cepu kad sipas ulje u getribu pa se ravnaj po njoj :D
Runner ce ti bit extra kako vidim...kako si radio hrapave plastike ispale su ti kao i u mene extra samo sto ih je meni radio profesjonalac u komori haha :$$
gdje si nabavio rucice kocnica kolko dodju ?
only_aprilia:
Kocnice san narucia sa scooter centera dodju 20 ak eura , mozes ih i tu preko webshopa nabavit
A hrapave plastike san obnavlja sa bumper sprejom , ali su se susile u komori da nebi prasina dosla na njih.
dzeba:
--- Citat: only_aprilia - 05 Studeni, 2013, 23:59:14 ---Kocnice san narucia sa scooter centera dodju 20 ak eura , mozes ih i tu preko webshopa nabavit
A hrapave plastike san obnavlja sa bumper sprejom , ali isto u komori da nebi dosla prasina ili nesto.
--- Kraj citata ---
super su ispale ali nepodrzavam sprejeve :/
ali svaka cast ocekujemo jos jednu opasnu vozalicu :D
only_aprilia:
To je sad za prvu ruku jer san mislia uzet sve hrapave plastike nove , ali nema svih djelova u mat crnoj pa cu pricekati , a ove su ispale odlicno pa ce posluzit dok nove ne dodu.
A jurilica ce se valjda pomalo dovesti u stanje kakvo ja ocu.
dzeba:
--- Citat: only_aprilia - 06 Studeni, 2013, 00:05:31 ---To je sad za prvu ruku jer san mislia uzet sve hrapave plastike nove , ali nema svih djelova u mat crnoj pa cu pricekati , a ove su ispale odlicno pa ce posluzit dok nove ne dodu.
A jurilica ce se valjda pomalo dovesti u stanje kakvo ja ocu.
--- Kraj citata ---
Stvarno drzis do motoraa...nove plastike...nije jeftino :P
kako si zamisljo boje motora ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju