Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Meet: St ili okolica

<< < (2/7) > >>

Punisher:
ne mora biti sredinom tjedna, reka sam da mi je 20 godišnji ali ipak sad od ponediljka, pa najvjerojatnije u nedjelju...

Vi se javite ko može pa ćemo odna u realizaciju  :toothy9:

BlackNaranča:
daj reci tocan datum polaska da se zna, ja idem skuterom do kaštela to je odma blizu splita idem 20 ili 21.8

tako da kad vi krenete da ja znam ako cete ic kasnije pa se mozemo nac ja lako produzim do splita skutom....ugl ja sam tamo

X-Thug:
nedilja mi je jedini slobodni dan u tjednu kad bi moga igdi ici...ps. danas mi je ranGo dosa osobno priopcit na posa tu vijest o njegovom slobodnom i pita mi bil isa...koja san ja faca,koja je to cast  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Nikon:
to te oce dovest ode pa da te prodamo za tcr kit :P

muahah... ljudi ja 23. iden u bakar... sve prije mi odgovara... .. al runner nije sastavljen ...  :toothy11:

Punisher:
Ajmo za datum staviti 24. jer se zasad samo X izjasnio da mu paše u nedjelju, meni osobno sve isto mogu se i sutra zapucati...  :toothy10:

Meni je samo uvjet da nas ide više iz Zadra jer mislim da neću moći se sam isfinancirat, zadnja 2 miseca su mi džepovi imali dosta rupa  :laughing7: :laughing7: :laughing7: a ovako kad nas je više potrošimo i manje nego kad bi svako uzimao svoj skuter...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju