Tehnički kutak > Tuning skutera
Sportska struja sa svijetlima?
Josip:
nije digital, samo mvt DD tj direct digital ima odmah digitalan cdi, dok ga za premium treba kupit posebno i kosta oko 120-130€
to sam sebi gledao uzet, pa sam zelio da to sve bude kao original a da zadrzim punjenje i da je blaga turpija
probaj proguglat za dopler i artek, i oni imaju punjenje baterije samo neznam koliko je jaka spula u njima za filanje reglera i baterije, jer se inace sve to koristi na onim 24h trkama endurancea i treba im samo nekakvo slabo pozicisko svijetlo svijetlo, znam jer su tako nasi susjedi iz inozemstva komentirli
gledao sam i na SA gdje je decko stavaljao na BB takav inerrotor i da je imao punjenje baterije
zrakoplovac:
da,to isto i mene zanima jel može u potpunosti snabdijevati sistem kao i serijska struja :dontknow:
al opet na SA piše da je dobra jeftinija zamjena serijskom paljenju pa se valjda podrazumijeva da je iste snage :dontknow:
Josip:
--- Citat: zrakoplovac - 05 Listopad, 2013, 20:21:16 ---da,to isto i mene zanima jel može u potpunosti snabdijevati sistem kao i serijska struja :dontknow:
al opet na SA piše da je dobra jeftinija zamjena serijskom paljenju pa se valjda podrazumijeva da je iste snage :dontknow:
--- Kraj citata ---
neznam kako sa cijenom od 300njak € moze bit zamjena standardnom paljenju, a uz to i jeftinija, a i ima valjda duplo laksi magnet
pisu gluposti..... ;D
zrakoplovac:
--- Citat: Josip - 05 Listopad, 2013, 22:06:38 ---
--- Citat: zrakoplovac - 05 Listopad, 2013, 20:21:16 ---da,to isto i mene zanima jel može u potpunosti snabdijevati sistem kao i serijska struja :dontknow:
--- Kraj citata ---
neznam kako sa cijenom od 300njak € moze bit zamjena standardnom paljenju, a uz to i jeftinija, a i ima valjda duplo laksi magnet
pisu gluposti..... ;D
--- Kraj citata ---
samo takve ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju