Ostalo > Svijet računala i mobitela
iPhone 4 WhiteScreenOfDeath
luka.ck:
Dobar odgovor ti je dao SBreplica, staviš ga u DFU mode (za DFU možeš pogledaj upute na googlu ako ne znaš). novi IOS7 ti ne treba,skini prezadnji 6.1.3. i kod restora stisneš shift i ubaciš taj 6.1.3. ako ne želiš ovaj novi IOS7.
balicdim:
stvar je u tome što je gore iOS7 pa moram skinit čistu verziju
pajo:
Trebam jednu info za kolegu iphone 4 iz austrije jeli moguce dekodirat na nase mreze?i koliko dođe?
Sent from my GT-I9505
balicdim:
da javim, gore je novi iOS koji je clean i opet je WSOD, znači najvjerovatnije crče neki grafički čip
@pajo - da je iz australije bilo bi skoro pa džaba (zaokruženih 1.50$) ali austrija, jedino na način da se odnese carrieru da ga odključa ili nekim nelegalnim putem ali tu ovisi o
verziji iOS-a
verziji BB-a (baseband)
ako BB dozvoljava, ne mora značit da i verzija iOS-a dozvoljava jer još nema JB za iOS7 i pitanje dal će bit neki program koji daje unlock
balicdim:
evo da javim da je mobitel nadošao....
nakon što sam ga odneo u lokalni servis gdje je ustanovljen kvar na matičnoj ploči odlučio sam ga prodat, ali sjetio sam se da kad mi je jednom riknula matična na kompu da sam ju "pekao" u šporetu, ali pošto danas ima raznoraznih fenova išao sam ju malo zagrijat
stavio sam ju na radni stol, uzeo fen, grijao nekih minutu do dvije da ju slučano nebi istopio (iako je mob već na nekim oglasnicima u stanju bez matične), ostavio da se ohladi, ubacio ju u mob, spojio sve kako treba, upalio i dobio sam sliku :toothy11:
zasada je sve u funkciji, ali do kada, tko zna (jer je ova od kompa izdahnula nakon 2 mjeseca od zagrijavanja)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju