Ostalo > Svijet računala i mobitela
Pitanje u vezi maticne ploce
vekyyy:
kao prvo ta maticna nece moc gonit 4 jezgrene procesore a sa tim ti odmah otpada igrat neke igre.A ako ces stavljati jacu grafu na slabiji proc opet to ti je bacanje para jer ce proc biti preslab za grafu. A i nemoj bacati pare na ram. Jer 8gb ddr2 rama ti je nepotrebno i jako skupo.
I ako mislis clockat na toj maticnoj to ti bas nebi preporucio ili otkljucavanje jezgri
Cak koliko se sjecam ta maticna se prije 2-3 godine prodavala po 200-300kn a sada cijena joj je vrlo niska
SkejterKlido:
Daj mi onda preporuci neku dobru maticnu do nekih 100do150 €
vekyyy:
--- Citat: SkejterKlido - 30 Rujan, 2013, 14:22:28 ---Daj mi onda preporuci neku dobru maticnu do nekih 100do150 €
--- Kraj citata ---
po meni najpametnije gledati ddr3 maticnu. Posto je ram dosta jeftiniji ako bas zelis staviti 8gb
680kn.
http://www.links.hr/?naziv=maticna-ploca-asus-m5a97-r2-0-amd-970-sb950-ddr3-zvuk-sata-g-lan-pci-e-crossfirex-usb-3-0-atx-s-am3-am3&option=artikl&id_artikl=050.303.653
Ako bi mogao napisat koje tocno sve komponente imas pa da ti mogu rec sve detaljno
SkejterKlido:
Ma nemam nista jedino imam napajanje i procesor i dobio sam tu maticnu al nje cu se rijesit pa cu kupit tu koju ti preporucujes ajde bili mi napravio neku konfiguraciju onako da nije nit losa ako ti nije problem
vekyyy:
do koliko para bi isao?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju