Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 50 NERO LUCIDO

<< < (3/8) > >>

156 sp1 rosso:

--- Citat: zrakoplovac - 01 Listopad, 2013, 21:14:55 ---jel gume još drže??  ;D

--- Kraj citata ---

....iskreno nisam neki vozač :sad1:,ali ako misliš kako gume drže podlogu.......pa koliko mogu primjetiti lošije drže u odnosu na derbijeve isto original kao i ove.  ......neznam koje su bile na derbiju ove su sava daimond tako nešto.....

--- Citat: anton55 - 01 Listopad, 2013, 21:18:25 ---ako mu je to stvarna kilometraža onda je to pun pogodak

--- Kraj citata ---

.....pa gume su iz tvornice i potrošene minimalno....možda je i to dokaz kilometraže i čovjek mi se čini ozbiljan za neka skrivanja ili prevare.....skut nije nov ,ali je nov nije fraza :icon_thumright:

zrakoplovac:
da,sava mc 28 diamonds... pitam jer moje su prestale držat nakon god i pol  :toothy11:
ali vidi se da nisu potrošene i da,to je jedan od pokazatelja prave kilometraže  :icon_thumright:

walkay:
Lijepo izgleda Runner, sretno!  :icon_thumright:

156 sp1 rosso:

--- Citat: walkay - 02 Listopad, 2013, 17:28:10 ---Lijepo izgleda Runner, sretno!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

.....hvala ti :icon_thumright:

156 sp1 rosso:
.....napravljen servis .....

....rolice malossi 4.7g,remen origigi novi ,diza 67 i tecnigas trek stavljen......tek sam 20-ak km napravio i puno je bolje...... mada kad sve još sjedne na svoje mjesto očekuje se još mali pomak nabolje.

.....fino vuče ,ali koliko sam probao 84-85kmh je navukao i nisam držao dalje ,ali ne pokazuje da bi mogao  više....

....derbi open mi je možda malo bolje išao sa leo zx-r .......

....još ću se voziti i vidjeti ,pa nešto majstor podesi  ako će trebati .....

.....trek je glasniji od zx-r ,ali ima dobar zvuk za moj ukus....sa zx-r mi je možda bolje primao gas na startu ,ali možda je to do podešavanja ,a ne do spuha :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju