Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 50 NERO LUCIDO
156 sp1 rosso:
--- Citat: zrakoplovac - 01 Listopad, 2013, 21:14:55 ---jel gume još drže?? ;D
--- Kraj citata ---
....iskreno nisam neki vozač :sad1:,ali ako misliš kako gume drže podlogu.......pa koliko mogu primjetiti lošije drže u odnosu na derbijeve isto original kao i ove. ......neznam koje su bile na derbiju ove su sava daimond tako nešto.....
--- Citat: anton55 - 01 Listopad, 2013, 21:18:25 ---ako mu je to stvarna kilometraža onda je to pun pogodak
--- Kraj citata ---
.....pa gume su iz tvornice i potrošene minimalno....možda je i to dokaz kilometraže i čovjek mi se čini ozbiljan za neka skrivanja ili prevare.....skut nije nov ,ali je nov nije fraza :icon_thumright:
zrakoplovac:
da,sava mc 28 diamonds... pitam jer moje su prestale držat nakon god i pol :toothy11:
ali vidi se da nisu potrošene i da,to je jedan od pokazatelja prave kilometraže :icon_thumright:
walkay:
Lijepo izgleda Runner, sretno! :icon_thumright:
156 sp1 rosso:
--- Citat: walkay - 02 Listopad, 2013, 17:28:10 ---Lijepo izgleda Runner, sretno! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
.....hvala ti :icon_thumright:
156 sp1 rosso:
.....napravljen servis .....
....rolice malossi 4.7g,remen origigi novi ,diza 67 i tecnigas trek stavljen......tek sam 20-ak km napravio i puno je bolje...... mada kad sve još sjedne na svoje mjesto očekuje se još mali pomak nabolje.
.....fino vuče ,ali koliko sam probao 84-85kmh je navukao i nisam držao dalje ,ali ne pokazuje da bi mogao više....
....derbi open mi je možda malo bolje išao sa leo zx-r .......
....još ću se voziti i vidjeti ,pa nešto majstor podesi ako će trebati .....
.....trek je glasniji od zx-r ,ali ima dobar zvuk za moj ukus....sa zx-r mi je možda bolje primao gas na startu ,ali možda je to do podešavanja ,a ne do spuha :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju