Tehnički kutak > Garaža

Keeway Hurricane 70 - ej-kej-ej Usisivac

<< < (18/19) > >>

MrSm0g:
Zbog pravljenja undertaila planirao sam prebaciti rezervoar pod sjediste s jedne strane sam malo isjekao, ali... izgleda da niti jedan polozaj ne odgovara :D .. palio sam ga maloprije(video ispod) i nisam mogao upaliti dok nisam digao rezervoar da gorivo ima pad. vidit cu kakav kanister stari naci pa malo se poigrat sa njim da stane ispod gdje je fabricki postavljen a da se i undertail moze uradit .. tesko ali..pokusat cu :D

ovo sto zvekece bio nosac spuha.. nije bio stegnut nosac pa je malo zveckao ...a vjerovatno se i prenos malo cuje

gdje da stavim nosac za mob (posto ce brzinomjer biti izbacen)

ako bih stavio mob kao na prvoj slici dole bi stavio prekidace (paljenje , svjetla i sl.) da ne bude prazno :D (onu plastiku preko ne bih stavljao)... naravno nece ovako stajati trebao bih kupiti nosac za mob ovih dana.. :)

Nedim:
Ja bih kao na drugoj slici tj na ručke samo nosač + ona plastika izgledalo bi normalno a opet urednu nekako mi se ne sviđa ta ideja sve te prekidače dole :/

anton55:
meni se isto više sviđa na volanu brzinomjer

MrSm0g:
tu ce vjerovatno i biti .. dok se ne skupe novci za kakav ozbiljniji .. danas se malo radilo.. ali samo malo

posto ce rezervoar nazad gdje su ga i braca kinezi postavili (ne mogu da podesim dovod fino kad je ispod sjedista ) prebacivanje nosaca na ramu nije moguce :D smeta rezervoar... pa sam pravio neki distancer

kasnije bacio karbon foliju preko da lici na nesto :D

MrSm0g:
Danas jedva uhvatim malo slobodnog vremena pa odlucim nabacit maske

Sutra vjerovatno nastavljam pa ce bit i koja slika po danu :D

Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju