Tehnički kutak > Garaža

Keeway Hurricane 70 - ej-kej-ej Usisivac

<< < (14/19) > >>

luna500rr:
Jesam ja jedini sto je rastavio getribu da ga te podloske nisu zezale?? :toothy12:
super je kiwi i ja slazem ćajniza a imat cemo vrimena kolko os jer je snig najavljen tek krajem treceg miseca :hello:

MrSm0g:
Kako ti je to uspjelo da vratis sve kako treba :D

Ja od kako sam poceo raditi na njemu neki problem napravim ..sto neznanjem sto zurbom :D .. Nezz koliko sam ovde pisao o takvim situacijama.. Bilo ih je dovoljno da se komplet stranica ispise :D

Pregledat cu tvoj projekt kad budem preko racunara ;)

Tapatalk

luna500rr:
nemam to u projektima nit sam pisa ista dok sam slaga china blok...al uspio sam pripasat sekundar od minarelli lc na blok od lune (sprint exactly)...poslje to par forumasa pokusavalo i sakome negdi nesto zapne il curi il blokira :icon_scratch:

Grale:
Zašto meni ovi mali zupčanici sekundara izgledaju koda imaju ravne zube :icon_scratch:

MrSm0g:
quote author=Grale link=topic=89641.msg1149709#msg1149709 date=1390301881]
Zašto meni ovi mali zupčanici sekundara izgledaju koda imaju ravne zube :icon_scratch:
[/quote]
I imaju... tako ih kinezi pakuju ... sto nesto ne valja :D ?..

http://img849.imageshack.us/img849/368/p1010014df.jpg ovo je slika od nekog drugog lika sa istim blokom i on ima ravne zube

--- Citat: luna500rr - 21 Siječanj, 2014, 11:22:36 ---nemam to u projektima nit sam pisa ista dok sam slaga china blok...al uspio sam pripasat sekundar od minarelli lc na blok od lune (sprint exactly)...poslje to par forumasa pokusavalo i sakome negdi nesto zapne il curi il blokira :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
A prica se po svim forumima kako je neko uspio nagurati mina sekundar i da odgovara al vise je onih sto ne vjeruju.. jbg.. ako mi naidje nekad probat cu ....
<hr[>
Danas sam poceo pripremati plastike za farbanje .. prvi put radim pa nemojte biti strogi  ::) Ovaj jedan jaran me molio da ga zovnem kad budem radio.. voli frajer radit .. sto da ne :D.. sto nema vise takvih :D? .....

Nazalost telefon mi se u po frke iskljuci i ne spasi mi se niti jedna slika... imam samo ovu sliku ..plastike prije pranja

Ostalo mi je jos 3/4 vece plastike da zavrsim..

Ovako sam planirao raditi
sada radim sa 240 dok ne skinem lak (dok ne matiram) , gdje ima ostecenja idem dok ne skinem i boju
kasnije kit pa vodobrusni 400 i trebao je kasnije 600 ali nisam nigdje nasao.. pa sam uzeo 1200 :S predpostavljam da je prevelika razlika ali.. nije bilo drugog :S samo 400 i 1200

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju