Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 50 (70) prevrtavanje

(1/3) > >>

Axtross:
Pozdrav, imam Runnera 50 Simmonceli. Stavio sam gore kit od 70 ccm DR Evo, Malossijev multivar i bijeli centralni feder, ZX, dizna 72, Red Sponge, rolice 5.0g i ostalo sve original. Prvih 7 dana kad sam stavio kit, multivar i veću diznu onda su gore bile rolice 4.7g(već prije rabljene) i osjetilo se da bi bile bolje performanse da su gore 5.0g rolice. U tih 7 dana skuter je imao sve slabiji i slabiji šus na početku, počeo je prevrtavati. Provjerio sam dal su se možda rolice "potrošile" i da, neke su počele poprimati "kockasti" oblik i vidjelo se da su istrošene. Doma sam imao 5.5g rolice pa sam stavio njih do dok ne nabavim 5.0g. Skuter je radio solidno, ali se osjetilo da treba lakše rolice. Danas sam napokon kupio rolice od 5.0g, stavio ih u skuter i probao. Katastrofa. Skuter prevrtava ko i sa 4.7g. Nema onaj šus kao i u prvim danima s kitom. Prve dane je dizao na zadnji kotač i išao 108 km/h sad ne ide niti 100. Dajte neke savjete jer sam tolko uložio u skuter da mi je sad žao svih tih novaca. Razočaran sam :dontknow:

IceMan:
koliko ti vrti rpm?

vrati serijski centralni i probaj sa 5.5g rolicama, prelagano je to 5g u multivaru sa dr.evo-m i zx-om

koje federe kvacila imas?

Iwo SR Tuono:
gubis na performansama zbog karburatora koji je neprikladan za kit

imas dellorto u verziji sa iglom a22 i cudnim kalibratorom tako da ti je smjesa dosta losa pogotovo sa diznom 72 i sad o izražaja to dolazi kako je vani hladnije smjesa ti je sve siromasnija

po meni nađi nekog da ti to uštela kako treba ili pročitaj par tema pa probaj sam

dachi:
kazes prve dane je iso 108,znaci da si ti njega odma stisko..a razrada?

Axtross:
Vrti se na ~9500 rpm
Probal budem sutra 3x5.0 + 3x6.2 rolice pa budem videl kak bude
Federi kvačila su original nutra.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju