Ostalo > Svijet računala i mobitela
Wifi kartica da radi kao repeater?
GUGY:
Ma meni je to super stvar jer živim na dvije adrese. U stanu u Gorskom Kotaru imamo adsl ali kad dođemo doma onda smo na 097 bonbonu preko sticka.
E sad da nebi imali za svaki komp stick frend mi je preporučio ovaj program i prezadovoljnji smo. Ubodemo stick u moj laptop pokrenemo program i oboje smo na internetu preko jednog sticka. A moze se i vise uređaja spojiti.
nomad:
WIN7 i WIN8 korisnici i nemaju potrebe za ikakvim programom jer ima podrsku za hotspot.
neda mi se opisivati postupak ali sam izguglao jedan.
http://www.techlol.com/2013/04/make-wi-fi-hotspot-in-window-8-or-7.html
jedno sto mogu jos dodati da se moze i napraviti bat file koji se samo ubaci u startup da se pokrece automatski prilikom pokretanja windowsa.
ovo koristim vec godinama jer mi je isto ruter predaleko, i radi bez greske.
ima i drugih nacina ali ovaj mi je najednostavniji.
skoda90:
hvala ti na ovom linku,onaj program mi stalno greske baca i radio je samo onu prvu vecer kad sam isprobao i onda odjednom nece.
Napravio sam kako pise po ovom linku i radi sve bez greske!
nomad:
Napravi si bat datoteku da ne moras poslije svakog paljenja racunala rucno pokretati.
1. Napravi novi txt file i u njega ubaci ovu komadnu netsh wlan start hostednetwork
ako nemas otkljucano da vidis extenzije. imas u folder options > view>hide extensions for known file types
samo maknes kvacicu.
2. .txt preimenuj u .bat
3. ubaci taj file u startup folder ili jednostavno dvoklik na taj file.
isto tako mozes i .bat napravit ako hoces ugasit mrezu samo umjesto start stavis stop
skoda90:
Odlicno.hvala napravio sam sve :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju