Tehnički kutak > Tuning skutera

Zx mi baca ulje van

<< < (3/3)

igor.sb:

--- Citat: civro - 04 Kolovoz, 2008, 22:41:18 ---ja sam jednom kupio neko ulje koje nie za skutere sa kitom i onda mi je tako kapalo iz spuha...mjesto da sam kupio silkoene za 50kn.. :laughing9: ja isto tako kupio neki k**ra*.... :drunken_smilie:    BTW:ja se isto prezivam Juric  :)

--- Kraj citata ---

::)

3alfa3:
Mozda je ovo prvi primjer u praksi na forumu da sintetsko ulje nije najbolji odabir za svaki skuter nego samo za mashine koje ga stvarno trebaju (visoki okretaji zbog kojih je i termicko opterecenje mashine vece pa treba ulje koje ce podmazivati i u tim uvjetima)

Crazy Kuree:

--- Citat: robert - 04 Kolovoz, 2008, 22:44:13 ---meni je izgledalo ovako kad sam na početku radio dodatnu smjesu:

--- Kraj citata ---
extra ti izgledaju spojleri za zrak, jes to farbo il tako kupio?

juric:

--- Citat: robert - 04 Kolovoz, 2008, 22:44:13 ---meni je izgledalo ovako kad sam na početku radio dodatnu smjesu:

--- Kraj citata ---
meni je isto tako,sad cu kupovat neko slabije ulje jer ovo je bilo POTPUNO SINTETIČKO ULJE ZA TRKAČE MOTORE  ZA 2 T

pitaNS:
potpis na alfin komentar!

I ja sam se zaluđivao da je full sintetika najbolji odabir...Međutim polusintetičko je bolji odabir za serijale (sa spuhom itd itd) jer ulje bolje izgori...I uštedite još pritom novaca....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju