Ostalo > Svijet računala i mobitela
kopija i phone 5
spaljenivk:
jel netko probao ovaj model kopije http://www.mobitel-shop.com/index.php/shop/katalog/android-mobiteli/phone-5-detail
FeZox-team:
sto je skuplji model to je bolji
ja imam phone 5 kopiju novu platio 45 dolara na ebay al izvana totalno isti a unutra grob hehe al sluzi me fino
spaljenivk:
--- Citat: FeZox-team - 21 Rujan, 2013, 13:44:47 ---sto je skuplji model to je bolji
ja imam phone 5 kopiju novu platio 45 dolara na ebay al izvana totalno isti a unutra grob hehe al sluzi me fino
--- Kraj citata ---
gledam malo za 1000 kn kopija sa dvojezgenim procesorom i cam 8 mp, rijetko možeš nać mob u to cijeni orginal neke marke, koliko ga dugo imaš
Josip-98:
Sta ce ti ta kopija,ako nemas za original nemoj ga uopce imat
Samo ce doc jedan dan kad ce te neko ocrnit kopija ovo ono :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
vekyyy:
--- Citat: Josip-98 - 21 Rujan, 2013, 16:08:38 ---Sta ce ti ta kopija,ako nemas za original nemoj ga uopce imat
Samo ce doc jedan dan kad ce te neko ocrnit kopija ovo ono :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Orginal cini mi se dode 5000kn. U danasnje vrijeme izdvojit toliki novac na mobitel nemoze svatko.Tako ako je nekome do izgleda moba zasto ga ne uzet? i barit koke :icon_thumright: a za +700kn se nade dobra kopija koja ima dosta dobar proc i brzi je nego bilo koji mobitel u toj cijeni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju