Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage 6 streetrace ili Stage 6 Pro MKII

<< < (2/10) > >>

Aprilia sr70:
Vidjet cu jos u ponedjeljak.. ako bude na stanju MKII uzimam...a za potrosnju nema veze i za stelovanje i to jer za potrosnju stari se brine jos.. a i sastavljanje i stelovanje stari to sve.. tako da se nadama MKII da uzmem.. :)

Eh sada da li da zumem stage 6 r/t 21mm ?

danc00:

--- Citat: Aprilia sr70 - 20 Rujan, 2013, 21:28:57 ---Vidjet cu jos u ponedjeljak.. ako bude na stanju MKII uzimam...a za potrosnju nema veze i za stelovanje i to jer za potrosnju stari se brine jos.. a i sastavljanje i stelovanje stari to sve.. tako da se nadama MKII da uzmem.. :)

Eh sada da li da zumem stage 6 r/t 21mm ?

--- Kraj citata ---

Ako možeš zemi si Stage6 black edition 19mm ili 21(no i sa 19 radi jako dobro) Ali govorim za BE S6 verziju, ne obične dellorto!

Aprilia sr70:
Nema to trazio sam nasao sam samo 21mm s6 r/t vidjet cu u ponedjeljak cu znati sve.. hoce moci  ovaj s6 mk2 kit na taj setup ?

Pera Gilera:
Ovaj setup i sport cilindar, bio stage 6 sport pro mk2 ili streetrace mozes lagano da guras sa 19mm karburatorom. Lako ces ustelovati pro replicu sa kitom. Moj glas ide za stage 6 sport pro jer je za sport cilindar veoma agresivan, sa malim pomeranjem tajminga - turpijanjem cilindra dolazi se do bas dobrih preformansi :)  ;D ;D ;D

Aprilia sr70:
Ma vidjet cu kako ce se ponasati sa 19kom porucit cu s6 mk2 :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju