Tehnički kutak > Tuning skutera
Hitno! Dal smijem bušit malossi cilindar?
SlowRider:
Sta vi silujete te cilindre? Vozite se 48h i ide ko kuga te nakon toga crkne ::)
Crazy Kuree:
Dal vrijedi ovaj kit 450kn? prešo je oko 200km,"novi klip" i bušen cilindar, risevi nisu osjetni pod noktom a ima puno fleka po cilindru i klipu, kit je ispravan i ide normalno samo eto stanje :headbang: nije razrađivan niti jedan km a na nardu vozit :headbang: evo slike pa zato promislite prije nego budete terali pun gas dok nije razrađen... evo slike:
gumy:
pa šta si očekivao?
ivanm:
na ovom gornjem odreži pera ko kak je meni hac napravio, možeš ga bušit, ali mora se i glava doradit, da rub klipa nebi lupao ili dolazio preblizu rubu na glavi..
ovaj donji kit je lagano pred cvikanjem, pobrusi vodobrusnim cilindar, a klip novi..
Crazy Kuree:
--- Citat: ivanm - 05 Kolovoz, 2008, 09:55:43 ---na ovom gornjem odreži pera ko kak je meni hac napravio, možeš ga bušit, ali mora se i glava doradit, da rub klipa nebi lupao ili dolazio preblizu rubu na glavi..
ovaj donji kit je lagano pred cvikanjem, pobrusi vodobrusnim cilindar, a klip novi..
--- Kraj citata ---
Takav sam odgovor tražio Hvala puno, znači smije se onaj kanal toliko spustit kao na slici kad se pero osječe? i nisam mislio ovo drugo sjeć neg samo ovo na kojem onaj kanal ima? a za ovaj drugi cilindar me boli k*** nije moj neg meni nudi pa et
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju