Društveni kutak > Peugeot klub

SF 1 tema

(1/12) > >>

shadow:
Evo posto vidim da nema tema uopce za sf1 pa evo ova bi bila za sva pitanja??

evo mene zanima dali bi od sf2 pasala maska prednja di je far?? znaci kad bi stavio masku sa farom, reserkom od kilera i onim poklopcem od sf2? i dali bi to pasalo onda na onu doljnu ispred nogu na kojoj su one resetke?

kurbla001:
paše ti jedino šta farovi nisu isti izgledom......
inače i plastike i dosta tj. svi djelovi više manje pašu na sf1

puh125:
Pozdrav, ja sam imao sf1 AC pa sam stavio LC masinu od sf2  zajedno sa blokom od dvojke, iza mi nije vise bio bubanj nego disk i uspjeo sam registrirati :D 
kako prednja maska od sf2 ima onu rupu naprijed a ova od sf1 nema morao sam izbusiti rupu, na toj plastici napravio sam mali trokut nalik onome na maski od sf2.. u jednom padu mi je sradao far, a posto mi je polovni od sf2 bio jeftiniji od novog za sf1 (jer nije bilo polovnih za sf1 nego samo novih) sam uzeo taj od sf2, malo su srugaciji ali paze, nastane mala zracnost između fara i ruba plastike zbog male razlike u vrhovima fara, sf1 ima farove koji zavrsavaju na špic a sf2 isto zavrsava na spic ali idu sire pa je kao mali kut i onda zavrsavaju.. ali pase za prvu ruku je dobro..
malo sam blesavo objesnio ali pogledajte slike

P.S.
nadam se da ce slike raditi i da se nitko nece ljutiti ako sam nekom "ukrao" sliku sa njuskala

puh125:

ovo je jedinica, u prvom postu mi nije radila slika nadam se da se modelatori nece ljutiti :/

B.E.R.O.:
Nema slike!!! :glasses2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju