Ostalo > Svijet računala i mobitela
Preporuka smartfona do 1000-1500kn
Rocky:
--- Citat: Drnda-1 - 18 Rujan, 2013, 00:15:22 ---
--- Citat: Rocky - 17 Rujan, 2013, 11:17:01 ---ovo je isti jeben mob za male pare
http://www.geekbuying.com/item/Cubot-GT99-4-5-Inch-HD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smartphone-1GB-4GB-12-0MP-Camera-Android-4-2-OS-with-3G-GPS-Black-316504.html
samo je večina ljudi zatucana i bježi od kineza ko vrag od tamjana. frend je kupio baš sa ove stranice taj mob, mob je pervezija a košta 5x manje nego neka brand marka istih specifikacija.
--- Kraj citata ---
upravo narucio s te stranice
--- Kraj citata ---
ovaj mob ili neki drugi?
Drnda:
taj cubot, vidjeti cemo sto ce doci i kakav ce se pokazati
ivano_007:
--- Citat: Rocky - 17 Rujan, 2013, 10:12:38 ---ma j#bo lg kupi ovo :D :P
www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_aku_a1-5610.php
--- Kraj citata ---
Kamera mi se ovdje ne sviđa. Nije ni navedeno s koliko snima video. :sad120:
Inače po svim ostalim sepcifikacijama mobitel mi je vrh!
--- Citat: interceptor - 16 Rujan, 2013, 14:15:40 ---HTC Sensation, definitivno best buy !, 8mp HD kamera, dvojezgreni procesor 1,2 , koji sa cymod-om i jelly bean-om radi čuda, jer rootanjem na cymod, dobivaš skalu min-max i sam si određuješ brzinu procesora u postavkama, tako da kad igras igrice podignes ga na 1,3 ili 1,4 ili 1,5, a kad i treba za pozive,poruke, surfanje, glazbu itd, stavis ga na 700 ili 800 i uz jacu bateriju tako izgura 4 dana bez punjenja :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
On mi je zasad prioritet ako budem uzimao na našem tržištu. Bolji je od LG Optimusa 2X. Vidim čak da mu je cijena u ovom rangu. Nešto nevalja njuškalo pa nemogu njušit po oglasima :laughing7:
--- Citat: Rocky - 17 Rujan, 2013, 11:17:01 ---ovo je isti jeben mob za male pare
http://www.geekbuying.com/item/Cubot-GT99-4-5-Inch-HD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smartphone-1GB-4GB-12-0MP-Camera-Android-4-2-OS-with-3G-GPS-Black-316504.html
samo je večina ljudi zatucana i bježi od kineza ko vrag od tamjana. frend je kupio baš sa ove stranice taj mob, mob je pervezija a košta 5x manje nego neka brand marka istih specifikacija.
--- Kraj citata ---
Gledao sam i ja na tim stranicama i ima extra mobitela za troduplo niže cijene al me strah malo naručivat em šta ga nemogu osjetit kako leži u ruci em šta mi mogu poslat neku škovacu. Sva sreća da će ga Drnda-1 naručiti pa ako njemu stigne i ako bude sve okey onda ću ga vjerovatno i ja sebi uzet. Ahah. :frajer:
Rocky pitaj frenda ako ti nije problem kako mu mobitel služi. Jel ima ikakvih problema i to?!
Rocky:
720p snima video na Aku A1, meni je kamera odlicna, druga opcija je onaj cubot gt99 sto sam gore link stavio, jeben mob sa ips ekranom, jebena rezolucija ma sve naj naj, za 800kn
Drnda:
mene je 950 izasao, ali nebitno, po svemu sto sam procitao, mob je u klasi galaxia s3, u nekim stvarima i bolji.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju