Općenito > Generalno o skuterima

Preporucite Skuter

<< < (6/7) > >>

Nele^^:

--- Citat: Jole.rijeka - 19 Rujan, 2013, 22:53:39 ---a gle mi znamo samo godinu i km koliko ima,i to si nam ti rekao.
znaci  ne znamo nista,sve to lijepo zvuci ali ti moras sjest na taj skuter i prodjirat ga,ne mozes ga kupit ovako preko kompa
ako ti mi tako kazemo,zato uzmi nekog ako imas,tko se bar malo razumije i nek ide sa tobom probat skuter.
to ti je najbolje i jedino ispravno rijesenje.

--- Kraj citata ---
pa znam, samo pitam za to sto se tice aprilie rs opcenito, a ici cu da probam sa ocem, on je prije vozao motore, ali se sad okanio toga, a inace taj lik ga hvali, kaze da je sve naj na njemu, max brzina 90, moze vuc dobro, a i njegovi neki jarani isto kazu za njega, tako da cu za koji dan ici da probam kakav je i tako :)

Jole.ri:
a cujes svatko hvali svoje,to moras znat
i najbolje da ides s nekim,pa nek je to i stari..nadam se da ce te skuter sluzit..
i zapamti postoji sr 50 i rs 50 -rs je na brzine,totalno drukcije pa da ne brkas te pojmove.

dhorvat:
Ako si siguran da ćeš uzimat minarellija (Yamahe, Aprillia SR www, Malagutiji) i ako već nema linearnu polutku, odma naruči jednu Motoforce sa webshopa da ti čim prije dođe  :icon_biggrin:

Nele^^:

--- Citat: Jole.rijeka - 20 Rujan, 2013, 00:05:23 ---a cujes svatko hvali svoje,to moras znat
i najbolje da ides s nekim,pa nek je to i stari..nadam se da ce te skuter sluzit..
i zapamti postoji sr 50 i rs 50 -rs je na brzine,totalno drukcije pa da ne brkas te pojmove.

--- Kraj citata ---
pa to znam, ja pricam o sr, tj skuteru, sta ce mi brzinac od 50 kubika :D

Jole.ri:
znam,al gore si napisao rs..pa rekoh da te samo uputim ako neznas
sve 5,uzivaj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju