Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SR 150 2T - pokušaj farbanja 24.2
steeef:
ako još nisu mijenjane,ja bi ih promjenil prevencijski i zbog sebe :icon_biggrin:
danc00:
Ma mijenjaj karike ak već prčkaš po termogrupi, baš kak Štef veli, radi pervencije, nije neka investicija a kad puknu naprave havariju.
Lijepa prinova, nema kaj, tek sad sam skužil temu...vidim uskoro će opet biti projek ;D ! Nego nisi nigdje napisal kak ide, jel ide bolje od Aeroxa u zlatnim danima?
Kak to da si uzel 2T, ja sam mislil da pikiraš nekog VXR-a ... vidim još ti nije dosadilo šrafljenje, ova SRka je gora od Aeroxa kaj se tuninga tiće, mislim mogučnosti i napretka...
Samo položi kategoriju i gas, nemoj da te ulove bez vozačke jer buš se pozdravil sa motorima kakve su kazne danas. :icon_thumright:
Rox-Rab:
Poslije nove cu se zabavit s njom sad nemam vremena ni volje jer idu blagdani pa ako zatreba da se mogu provozit :)
Ide lijepo za razliku od pedesetke ne mam ga vrtit :)
A uzeo sam 2t jer je bio na rabu da sam uzimao vani jos bi me put izasao dosta a ovako sam za lovu kojom bi uzeo vxr-a uzeo nju i jos sam polozio A2 tako da sam miran sta se tice policije
igor.sb:
na 25tkm karike vise vuku na nove nego na potrosene, provjeri zazor, ako je uredno vožen to vozi jos 20tkm
reda radi igličasti zamjeniti
--- Citat: danc00 - 17 Prosinac, 2013, 01:12:54 ---Kak to da si uzel 2T, ja sam mislil da pikiraš nekog VXR-a ... vidim još ti nije dosadilo šrafljenje, ova SRka je gora od Aeroxa kaj se tuninga tiće, mislim mogučnosti i napretka...
--- Kraj citata ---
srka je u startu slabasan skuter nešta kao vxr po ubrzanju, za 3 tkn ide kao rox u kojeg si uložio 10t+
ako se na necem osjeti napredat za ''malo novaca'' to je onda na njoj, bilo 172ac ili na 180 lc
--- Citat: dzeba - 09 Prosinac, 2013, 11:15:10 ---Nisam znao da i 150tka ima isti multivar kao 125 runner sa 19x17
Jeli i klip isti tj jeli 55 kao u 125 ?
--- Kraj citata ---
brkaš multivar sa serijskim variomatom :dontknow:
kao što je giannelli rekao, svaka bb masina ima isti hod radilice, tako da 150cc ne može imati klip 55mm, ima 60,6mm kao i hexa 150 lc, dok 180lc ima 65,6mm
steeef:
da,isto se pricalo i za glavonjin eser sa dvadesetak tkm da je masina tek razradjena a dok sam ju otvoril karike su bile propuh a iglicasti se raspal dok sam izvadil bolcnu..klip je isto vec dobil a i cilindar lagano..
drugo je to dok neko kupi novi sr ko ti i vozi ga razumno i brine o tih par sitnica koje puno znace,nego dok dobijes nekaj nakon 7 vlasnika koi su samo terali kak kak ide il dok se neko ucil sarafit po tome pa ga je prenastelal sa gljivom na serijskoj dizni...
uglavnom provjeri karike svakak,ako te ne cvika tih 240 kn onda ih odma zamijeni bez obzira na sve..ak pak cvika onda ih vozi i dalje ak su dobre.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju