Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SR 150 2T - pokušaj farbanja 24.2

<< < (8/26) > >>

andy:

--- Citat: igor.sb - 04 Listopad, 2013, 22:45:50 ---priznaj koliko ti je trebalo  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Hahah, lose si me uvjerio pa mi zato toliko trebalo ;D

Definitivno multi i glava dolje, ustelat i polini kevlar ;) ulozeno-dobiveno najbolje!

igor.sb:

--- Citat: Rox-Rab - 04 Listopad, 2013, 22:49:03 ---igore dal bi dobio sta s tim usisom, odaziv na gas ili sta? nisam u bb vodama pa neznam dosta toga...

--- Kraj citata ---

bude malo življi na gasu, finije prima i to e to

btw..stavi prvo multivar, malo se izvozaj, onda idi spustat glave, zanimljivije je kad shvatis koliko mu znaci

2 đonni
dugi centralni je zanimljiv al samo na startu, jer ima daleko vise momenta, pogovo za voznju udvoje, suvozac samo leti iza, kasnije nije to to, visoko ostaje u okretajima, meni se nije svidjelo  :dontknow:

ima i manu, jesi provjeravao centralni, toliko je dugacak, da kad je stisnut, stisnut je skroz, pokazuje znakove habanja

Rox-Rab:
ok hvala vam ovih dana cu bacit multic gore sa ovim rolicama u serijskom varui jer nemam druge moram posudit   (al prvo moram skinut jebenu vidu u sredini dekla ne mogu je nicim dohvatit da skinem onu plastiku  :angry9: )

igor.sb:
kak ne mos skinut vijak? ne kuzim

a sto se tice rola serijske su 19x17 tj 1 mm uže, nije bas najsretnija kombinacija u multivaru

Rox-Rab:
previse je zavijen u plastiku i ne mogu do njega gedorom ni kljucem, mogu malim klijestima ali nisu dovoljno jake da ga odvrnem....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju