Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SR 150 2T - pokušaj farbanja 24.2
danc00:
Hmm onda moram pogledat za tu vibracijsku, jel bi valjala kaj za to ono kaj zna biti u lidlu, ona vibracijska ali koja ima nastavak kao trokut nekakav, ili koji je oblik najbolji?
Trebal bi do kraja sve skidat onda je to posel, ovak matirat neću jer ak prije mene nije dobro farbano onda nek mi se digne...onda sam tek napravil posel. Najbolje mi je do kraja, to kaj se morra pokitat se pokita i onda lakiranje....
Samo velim, najgore mi je na ruke to skidat, ubija me to, velim ti imal sam grčeve u prstima dva dana nakon...
Peksy:
Imas u brodomerkura odlicnu vibru za 300kn,okrugla je...u mene je vec par godina i odradila je.pun k**ra* toga od rama,plastika,auta itd itd :D
dachi:
danc - mislim da sam u pevecu vidio tu ekscentricnu brusilicu(tzv slajfericu) od einhela,oko 200kn nisam sad siguran i na nju imas one smirgle na cicak i deri. Ja imam Metabo i prezadovoljan sam,mogu stelat okretaje itd
Rox-Rab:
Ja to skidam s tom malom sta ima trokutaste nastavke, uzeo u bauhausu od einhela za 150kn ali su nastavci skupi u pm..
danc00:
Ok, thx ljudovi...uzel bum to cudo kad vidim negdi jeftino...ionak cu to koristit jednom u godini, ak i tolko..
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju