Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SR 150 2T - pokušaj farbanja 24.2

<< < (3/26) > >>

igor.sb:
misliti je k... znati
kakve veze skipper ima sa srom?
runner 180 i srke imaju identicne radilice, s rupama u polutkama
prihvat za celjusti na blokovima od 2000, 99 nisu imali ali vecinom su to bili 125 sr kod nas
full sintetika bacanje novaca za masinu koja se ne vrti ni 8000 ok

serijske role su 13,5g
ako je trom vidi role, promjeni remen, stavi za sp/fxr180 tj. duzu verziju (sad vidim da je novi, onda ok :) ) role mos oko 13g

nice original bocni nogar, malossi naljepnice i ostale gluposti dole, malo upicanit i gass kad dođe vozačka  :toothy11:

Josip:

--- Citat: Rox-Rab - 11 Rujan, 2013, 12:49:25 ---na roxa cu stavit rezu i onaj karb 19bs BE :)   neznam vise tocno koja je verzija al sam uzeo onaj atomizer od bolje verzije i set dizni pa cu to slozit

sr-ka se nece previse vozit dok ne polozim, jucer sam se bio upisat u autoskolu, 20-og idem na ljecnicki i nakon toga 15h odvozit i na test, nadam se da cu to brzo rijesit  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

to zaboravi...  :icon_thumright:

ljubo46:

--- Citat: Josip - 11 Rujan, 2013, 13:02:50 ---
--- Citat: Rox-Rab - 11 Rujan, 2013, 12:49:25 ---na roxa cu stavit rezu i onaj karb 19bs BE :)   neznam vise tocno koja je verzija al sam uzeo onaj atomizer od bolje verzije i set dizni pa cu to slozit

sr-ka se nece previse vozit dok ne polozim, jucer sam se bio upisat u autoskolu, 20-og idem na ljecnicki i nakon toga 15h odvozit i na test, nadam se da cu to brzo rijesit  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

to zaboravi...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa može se al mu treba ova stvarčica pod šifrom 9655   http://www.mopedarmy.com/wiki/Image:PHBG_atmomizers.jpg

Rox-Rab:

--- Citat: igor.sb - 11 Rujan, 2013, 13:02:21 ---
full sintetika bacanje novaca za masinu koja se ne vrti ni 8000 ok

nice original bocni nogar, malossi naljepnice i ostale gluposti dole, malo upicanit i gass kad dođe vozačka  :toothy11:

--- Kraj citata ---

1. moze proc i motulova polusintetika koju koristim za roxa?

2. naljepnice neke cu skinut neke ostavit, ove ogrebotine cu probat zamaskirat sa lakom za nokte jer ako ga idem farbat to je gotovo tad sve pocinje  :toothy3:

igor.sb:
i vise nego dovoljna, sr provjereno vozi bez ulja dok ga ne opteretis  :toothy10: :toothy10:

tak da sta god da nalijes pa makar bilo i manje od 2% vozit ce  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju