Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008

<< < (48/51) > >>

robert:
ma skuter mi ide dobro samo što sam ja sjebao stvar i povjerovao onoj babi koja mi je one mjere nabavila! rekla je da mala mjera ima 25ml a velika 50ml! ja joj povjerovao i popušio! mala ima 50 a velika 100ml! sad kad mi stignu stvari za fergazer očistiti ću ljepo sve i ok! što se tiče organizacije mogu samo onu staru okrenuti:
"DRUŽE KICHO MI TI SE KUNEMO.........."super vožnja sa još boljom ekipom!
evo slika koje smo efz i ja napravili:
http://scooter.zippo-friends-croatia.com/thumbnails.php?album=26&page=1
slike od našeg 2tdottore sljede sutra

robert:

--- Citat: dhorvat2 - 06 Listopad, 2008, 14:49:52 ---Više nikad nepem ovak bez barem 500 kn u novčaniku na turneju. Bez veze mi je da nas ekipa časti a mi njih ne.

Sve u svemu bilo je nezaboravno. A tim više kaj se desilo ovo u Bistrici... Kad je polovica ekipe rekla: "Ah gotovo je!" Nama je tek počelo... Uf!

Ja se već ponudil Robiju da ču ga gurat sa svojim Roxom do Zagreba! Al sreća naša kaj imamo Zlatka - "hotline", Dottoreovog susjeda!  :notworthy:

zamislite scenu: Ja guram Lunu koja ne radi sa roxom koji nema svjetla a ovi ispred nas nam put osvjetljavaju  :toothy9:
E da to murjaci vide  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
ma care, ono naše šerafanje neću zaboraviti nikako! a što je gore nego ostati bez svjećice je da sam ostao bez SVJEĆICE I CIGARETA

efz:
Robi doso sam doma crn ko dimnjacar, tak mi ni auto ne dimi kad lozu metnem ko kak je Luna!! :toothy9:

robert:

--- Citat: efz - 06 Listopad, 2008, 20:42:23 ---Robi doso sam doma crn ko dimnjacar, tak mi ni auto ne dimi kad lozu metnem ko kak je Luna!! :toothy9:

--- Kraj citata ---
nije istina, ti si uvjek bio crn samo nisi primjetio :icon_biggrin:
a jebiga sad, sorry što sam zveknuo previše ulja :sad1:

efz:
Ma zezam se samo,mislim dozivljaj i pol super je bilo,svaki dan bi mogo tako,nadam se da ce opet bit takvih skupova jer zbilja je bilo hebeno, a valjda cu do onda i ja neke slozit da budem malo brzi,jos i koju kilu skinem i letim  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju