Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008
ChRiStIaN:
--- Citat: mrcina - 04 Listopad, 2008, 11:09:56 ---dečki nema vožnje poslije kiše po zagorju jedino ako hočete da se skupljate po gudurama.
problem ti je tamo isto kao svugdje u rh da kad ovi sa traktorima izlaze na asvalt neoperu tj. neočiste gume od blata.ovako i onako sjebano je voziti se po mokrom asvaltu a kako je tek kad je na njemu blato. najbolje je da se negdje nađemo i izdružimo za ovu godinu.
--- Kraj citata ---
ti se sam nalazi, meeting ostaje! Ko ce doc ce doc...a ceste ce se do podneva posusit garantiram...DANAS POPODNE! A sutra kad je suncano najavljeno jos bolje...
gle, sudjeluj ak oces, ak neces nemoras! Lijepo sam pozvao i organizirao i nema sad otpadanja! Rezerviran nam je restac na neodreden broj sjedala...al jebga...neznam cemu sad ovo mrc?! :dontknow:
mrcina:
kicho mir ja sam ti odgovorio na PM a ovdje upozoravam ljude na moguča sranja.
dok kiša pada ili neposredno nakon kiše vožnja po zagorju je rulet zbog navedenih sporokretajučih zamazanaca.
u zagrebu se može voziti ali po zagorju gdje traktori nanose blato na asvalt je stvarno sranje.
ja ne odgovaram nikog od meeta nego govorim da je kruzing po zagorju rizičan zbog blata.
ChRiStIaN:
blato je ak je cesta mokra...ak se cesta posusi blata nema...niti zemlje jer ne voze se po cesti 1 il 2 auta...
kuzis, ak i dode koji traktor na cestu (mislim an ove glvne po kojima cemo ic jer oni idu po sporednima a ne tam di je do 90 ograncienje) to blato se posusi i pretvoti u prasinu...a auti to brzo razgaze...i mi cem ose vozit 50-.60 tak da opasnosti nema...a i iz iskustva mogu rec da ce ceste bit oke...j****u pa tu zivim, znam valjda!
Ne ljutim se ja, nemoj se ni ti...al bilo bi mi zao da meeting propadne nakon onakve atmosfere prosle godine, a ovu ocekujemo svi jos bolju! :icon_thumright:
mrcina:
sve je ok treba vidjeti samo kakvo bu vrijeme od 7-10 radi dolaska a poslije 14 se ne isplati ič.
ChRiStIaN:
a jutro bude malo grdo...malo svjezje i moza magle ce bit uz krapinu negdje po zagorskoj magistrali...
al poslije suncano i ugodno! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju