Tehnički kutak > Tuning skutera

Ugasio se usred vožnje

<< < (8/9) > >>

dhorvat:

--- Citat: vktr - 03 Kolovoz, 2008, 22:28:38 ---
--- Citat: gun_rider - 03 Kolovoz, 2008, 19:04:07 ---lol onda mi ništa ne stoji osim nepoštelanog karburatora :toothy11: 100% mu je to

--- Kraj citata ---

Nepoštelani karburator, čok, pumpica za gorivo, - to vezano uz paljenje
a za brzinu moguće rolice?
Budem pogledo kak karike stoje još, možda sus e izlizale, ko zna kolko je to prošlo 10,15, možda i više kilometara tisuća

--- Kraj citata ---

Gle, to je kilometraža na kojoj bi mogo promijenit remen. Uz to možeš i rolice naravno... Trebo bi ti ić ko novi ak karike nisu uništene i ak je frga dobro naštimana... A frga vjerojatno nije dirana ak je sve serijala pa ti preporučam da očistiš frgu ili ak ne znaš daj nekome ko zna i nek ti neko izmjeri kompresiju. Remen i rolice i to je to. Skoro ko novi  :toothy9:

vktr:

--- Citat: dhorvat2 - 04 Kolovoz, 2008, 12:04:53 ---
--- Citat: vktr - 03 Kolovoz, 2008, 22:28:38 ---
--- Citat: gun_rider - 03 Kolovoz, 2008, 19:04:07 ---lol onda mi ništa ne stoji osim nepoštelanog karburatora :toothy11: 100% mu je to

--- Kraj citata ---

Nepoštelani karburator, čok, pumpica za gorivo, - to vezano uz paljenje
a za brzinu moguće rolice?
Budem pogledo kak karike stoje još, možda sus e izlizale, ko zna kolko je to prošlo 10,15, možda i više kilometara tisuća

--- Kraj citata ---

Gle, to je kilometraža na kojoj bi mogo promijenit remen. Uz to možeš i rolice naravno... Trebo bi ti ić ko novi ak karike nisu uništene i ak je frga dobro naštimana... A frga vjerojatno nije dirana ak je sve serijala pa ti preporučam da očistiš frgu ili ak ne znaš daj nekome ko zna i nek ti neko izmjeri kompresiju. Remen i rolice i to je to. Skoro ko novi  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Remen je mjenjan navodno prije 2 mjeseca, pogle sliku, meni izgleda ok, rolice- do njih nisam uspio doć ne da se odšarafit,  za fergazer ne znam, išo je isto i prije i poslje neg kaj sam ga rastavio i očistio.

ivanm:

--- Citat: vktr - 04 Kolovoz, 2008, 08:14:44 ---I da nadodam , nakon 150km utočio sam 5.39 litara, prema tome troši 3.6, nije loše
--- Kraj citata ---

to je loše jer tolko troše 50-ke, pežo sf 100 ide do 4.5 litre..
izgleda da ti stvarno ne dobiva dosta goriva, vozi se tak i bude ti zacvikao, pa-pa..

vktr:

--- Citat: ivanm - 04 Kolovoz, 2008, 12:46:05 ---
--- Citat: vktr - 04 Kolovoz, 2008, 08:14:44 ---I da nadodam , nakon 150km utočio sam 5.39 litara, prema tome troši 3.6, nije loše
--- Kraj citata ---

to je loše jer tolko troše 50-ke, pežo sf 100 ide do 4.5 litre..
izgleda da ti stvarno ne dobiva dosta goriva, vozi se tak i bude ti zacvikao, pa-pa..

--- Kraj citata ---

Korisna informacija, jel to na fergazeru se da štelat ili da pumpicu mjenjam ili kaj da radim??

ivanm:
pa pogledaj diznu, neznam kolka je na 17.5 gurtneru, al oko 70 bi trebala biti minimalno..
ako vakum ventil šteka motor se hoće ugasiti u vožnji..
treba sve dobro pregledati, vakum ventil skini i operi, i sito koje je na njemu..
operi frgić i filter..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju