Tehnički kutak > Tuning skutera
Derbi GP1 Open - lagani tuning i vase misljenje
GP1 Open:
--- Citat: NEOs - 05 Rujan, 2013, 15:42:55 ---Lega mi vozi derbija i skuter mu ide 84kmh po gpsu hehe. Na skuteru je veca dizna i levince gp. Meni u manualu za novi model runnera pise isto 10-tka za svijecicu. Smatram da bi mogao ici jos malo brze, jer moj runner serijski vozi oko 94 po ravnom, a 101 niz nadvoznjak, uzmi u obzir da sat laze za 10 i serijala bez blokada ide oko 80 po gpsu.
--- Kraj citata ---
Zar Runnerov sat toliko laze,101 serijski? Isti agregat,ne zelim nikog uvrijedit mozda je stvarno tako ali ja u to ne vjerujem
Neznam ako je tako mozda sam ja dosta tezi od tebe jel meni sa ovim svim gore bez blokade niz npr. nadvoznjak pokazuje 96,a di je serijski auspuh od tog polinijevog,a o variomatu da ni ne govorim.
Kazem ,to je mozda je to produkt mog neznanja ali ja u to ne vjerujem,sorry.
GP1 Open:
http://www.polini.com/catalogo/en/risultato.php?op=mamoca&categoria=12&modello=402
--- Citat: Tomi_ZG - 05 Rujan, 2013, 16:40:12 ---
--- Citat: GP1 Open - 05 Rujan, 2013, 16:35:26 ---
--- Citat: Grale - 05 Rujan, 2013, 14:58:22 ---9-tka je serijska, neznam zašto na tim derbijima piše da je 10 :dontknow:
Nebi riješio problem s federima kvačila.
Kupi još jedan set tih rolica pa probaj zaštelat prijenos.
Brzina je dobra, nemaš kaj više tu na serijali.
Nego, nije to malo prejak auspuh?Kolko to vrti?
--- Kraj citata ---
Da budem iskren neznam dali je prejak ali mislim da nije jel je samo za 50 ccm sto sam tek kasnije skuzio,a s obzirom da nije jeftin danas sutra i ako se odlucim na kit 70 ccm bojim se da cak nebi bio pre slab jel opet napominjem,tek model iza toga je za 70 ccm. Kasnije sam to prihvatio opet kao ma ajde nema veze jel ionako necu stavljati kit. Al evo nakon nekog vremena koliko god imas postaje slabo. Ili sam ja blesav,neznam.
--- Kraj citata ---
Ko ti je ispričal ove nebuloze?
--- Kraj citata ---
Ovi iz Ami Tradea,a i tako sam shvatio odavde:
http://www.polini.com/catalogo/en/risultato.php?op=mamoca&categoria=12&modello=402
Ako sam krivo shvatio jos bolje!
NEOs:
Prijatelju evo jucer sam izmjerio i isao mi je 98 niz nadvoznjak, a gps je zabiljezio 87.57kmh. Imam ti kofer i 93kg. Serijala se razvrti skoro do 10t okretaja.
Grale:
Prvi put čujem za taj spuh, ako ga voziš na serijali, onda ga moreš vozit i na nekom base-u, isti racku :dontknow:
Neznam samo kaj imate spominjat brzine niz nadvožnjak?
Jel vam stvarno kul dok vam sat pokaže 101?
j#bo mene cucek ako je 1% ljudi na forumu realno reklo pravu brzinu svojeg skutera.
Pa zbog toga neko dok izvuče 85 iz serijale s auspuhom i variomatom, pita se zkj njegov ide tak slabo, a tam neke sve serijale bar 115 :redface:
NEOs:
A gle to mi je maksimala, jel se vozim toliko povremeno? Vozim. I jako je kul vidjeti na serijali te brojke ali znam koliko laze i ta prava brzina mi je vise nego dobra, dok netko ulupa novce u skuter i ide mu svegai malo brze, doduse uz bolje ubrzanje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju