Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Malossi 209 kit ugradnja hitno pomoc

<< < (2/3) > >>

TOM5:
Srce me zaboli kad to cujem :D  , a nist moram nac nekog ko ima presu i deri,   trenutno je sad gore rolice u multivaru 14 gr, malossi bijeli federi kvacila i malossi bijeli centralni, kaj mogu ocekivat od toga kak bi to islo? i kaj bi trebal promijenit lakse rolice mozda ili crvene federe?

ivek_sr:
polako prijatelju tvoj skuter ni upalio nije ti već o federima pričaš...

TOM5:
Bez brige mali radi :D , samo ga treba razradit jos al pitam cisto ovak misljenja od vas da cujem i preporuku ako je netko upoznat s ovim setuopom da mi kaze koje rolice federe kvacila i to

Grga 2020vT:
Moj ex setup,polini 209,malossi bregasta i federi,malossi variomat,malossi delta clutch(crveni federi),malossi sekundar,dellorto 34 i gljiva,auspuh deak,najbolje mi je išao s 13gr

ivek_sr:
Pa ljudi moji... ja ovdje čitam o tim setup-ima tu i svi pitaju koje rolice koje federe ovaj veli ovak ovaj onak... nitko ne spominje koliko je težak... nebude skuter išao jednako sa nekime od 130 kila i sa nekime sa 70 kila... tak da ovo moj je najbolje išao ovak moj je išao onak ne igra dok se netko ne primi računice ili normalno sjedne na skuter i zna i osjeća što se događa u prijenosu i što mu fali... eto barem moje mišljenje, setup na daljinu nikad uspio nije. Moja preporuka upali pilu razradi kak spada, sjedni odvrni gas i vidi što se događa onda tu se javi sa problemom jer će sad tu nahrupit ljudi sa time koje su najbolje i išlo bude se u rasprave.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju