Tehnički kutak > Garaža
FAJT² by marac90
FeZox-team:
moram pitat za cijenu bas me zanima,,, jel bio 2500 kn barem u takvom navedenom stanju
i vidim za gume si napisao nazalost ( Dunlop 207 RS ) daj malo informacija zas su lose
marac90:
--- Citat: FeZox-team - 05 Rujan, 2013, 16:18:04 ---moram pitat za cijenu bas me zanima,,, jel bio 2500 kn barem u takvom navedenom stanju
i vidim za gume si napisao nazalost ( Dunlop 207 RS ) daj malo informacija zas su lose
--- Kraj citata ---
Bila je zamjena za neke stvari... A gume su mi ok al nije mi to to jako mi se slično ponasaju ko i sava mc16... A po kisi i mokrom nemam zamjerke vrlo dobro... Dosta ljudi ih pljuje al meni su se na kisi bas dobre pokazale... :dontknow:
Glavna zamjerka sto prebrzo otvrdnu... :angry7:
luka.ck:
--- Citat: marac90 - 05 Rujan, 2013, 16:27:01 ---
--- Citat: FeZox-team - 05 Rujan, 2013, 16:18:04 ---moram pitat za cijenu bas me zanima,,, jel bio 2500 kn barem u takvom navedenom stanju
--- Kraj citata ---
Bila je zamjena za neke stvari... A gume su mi ok al nije mi to to jako mi se slično ponasaju ko i sava mc16... A po kisi i mokrom nemam zamjerke vrlo dobro... Dosta ljudi ih pljuje al meni su se na kisi bas dobre pokazale... :dontknow:
Glavna zamjerka sto prebrzo otvrdnu... :angry7:
--- Kraj citata ---
bas kako kazes, brzo stvrdnu. ja sam isto imao zadnju gumu rs 207 i nakon godinu dana je katastrofa bila. sad vozim savu mc 29 vec drugu sezonu i mogu reci da odlicno drze cestu.
nodius:
--- Citat: marac90 - 05 Rujan, 2013, 15:42:07 ---
--- Citat: nodius - 05 Rujan, 2013, 07:55:11 ---Pa i ja san izdvaja par miseci :headbang:
mogu ti rec da nemores falit :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ti si mao zx-r jel tako?? :icon_scratch: Jesi osjetno dobio na ubrzanju i krajnjoj s yasuniem ili??
--- Kraj citata ---
dobijes ubrzanje i krajnju sa zxrom, al ne kao s yasunijem, nezznam sad koji mu je vrag stavio sam drugi karb i nemoze motor meda, prekida gas struja sve :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju